ZAPADNI MEDIJI OPET GAZE ĐOKOVIĆA: Britanci iz čista mira PONIŽAVAJU Novaka, ovo što su sada uradili je POTPUNO GLUPO i nejasno!
Foto: Profimedia

dokle ovako?

ZAPADNI MEDIJI OPET GAZE ĐOKOVIĆA: Britanci iz čista mira PONIŽAVAJU Novaka, ovo što su sada uradili je POTPUNO GLUPO i nejasno!

Tenis -

Ničim izazvani Britanci su odlučili da Đokoviću posvete manje pažnje nego što je zaslužio.

Ovog puta su iskoristili izjavu čuvenog Ronija O'Salivena, prema mišljenju mnogih, najboljeg igrača snukera svih vremena.

On je uporedio sebe sa pojedinim planetarno poznatim sportistima, a tom prilikom je pomenuo i najboljeg tenisera sveta. On je objasnio zašto je atmosfera na tribinama drugačija kada on igra.

- Pretpostavljam da samo određeni sportisti mogu to, na piremer Tajger Vuds, Rafael Nadal, Novak Đoković, Lionel Mesi... Oni donose nešto i kada ih gledaš ostaneš zaintrigiran - poručio je O'Saliven.

Roni O'Saliven, Novak Đoković
foto: Profimedia, AP

A, onda je "Eurosport" odlučio da njegovu izjavu prenese i da potpuno neopravdano i bespotrebno iz naslova izbaci Đokovićeva, kao da nije ni pomenut.

"Roni O'Saliven je uporedio sebe sa Lionelom Mesijem, Rafaelom Nadalom i Tajgerom Vudsom", tako glasi naslov "Eurosporta".

Naslov bez Đokovića
Naslov bez Đokovićafoto: Screenshot

Pa, iako se ne radi o stvari koja će da pogodi Novaka i da utiče na njega, potpuno je nejasno zašto mediji na zapadu ne prestaju da omalovažavaju ime kakvo je izgradio Đoković tokom prethodnih godina.

Inače, Roni je osvojio Gran pri u Koventriju i to je njegova 38. velika titula i trenutno je na trećem mestu najboljih snuker igrača na svetu i kao jedan od najboljih koji je ikada igrao snuker njegovo poređenje sa velikanima je skroz na mestu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track