ISTORIJA NA VIMBLDONU: Britanci imaju novog miljenika, ali Đoković ima recept za Marejevog naslednika!
Foto: Profimedia

ISTORIJA NA VIMBLDONU: Britanci imaju novog miljenika, ali Đoković ima recept za Marejevog naslednika!

Tenis -

Novak Đoković je još jednom dokazao da je kralj preokreta i nakon što je bio na ivici poraza i eliminacije od Janika Sinera - videli smo fantastično "buđenje" najboljeg na svetu i plasman u polufinale Vimbldona.

Nije bilo lako, konstatovali smo još na početku da Novaka čekaju veliki izazovi u Londonu, a to se pokazalo i protiv Sinera. Ali, do sada smo naučili - Đoković je najbolji baš onda kada je teško i kada je praktično otpisan.

PROMO KVOTA – ĐOKOVIĆ OSVAJA VIMBLDON 1.30

Ipak, Novaka u petak očekuje još jedan težak zadatak - domaćin turnira, Kameron Nori koji je pobedio Davida Gofana.

Britanac je odradio zaista paklen posao, dva puta se vraćao u meč, a sve se oteglo u pet setova. Na kraju je uspeo da izbori svoje prvo Grend slem polufinale i ujedno postao prvi Britanac, još od Endija Mareja 2016. godine, koji je stigao do polufinala Vimbldona.

Nakon velikog trijumfa Norija, publika je bila oduševljena, te je na kraju meča domaćin dobio ogromne aplauze.

Iskoristio je Britanac trenutak, zahvalio se londonskoj publici, a zatim izrazio želju da ista atmosfera bude i na meču protiv Novaka.

- Uživaću u tom meču, nadam se da će publika ponovo biti uz mene. Radujem se, znam da ne smem da se opustim previše. Moram da se pripremim za meč protiv Novaka - rekao je Nori i tako najavio veliku borbu u petak od 14.30 kada je po rasporedu polufinalni meč sa Đokovićem.

PROMO KVOTA – ĐOKOVIĆ OSVAJA VIMBLDON 1.30

Biće to drugi međusobni duel Srbina i Britanca, a naš teniser je slavio u prvom. Da li će to uraditi ponovo - ostaje da vidimo. Do tada, jasno je da je Novak favorit i u ovom duelu – kvota na pobedu srpskog asa je 1.10, dok je kvota da će osvojiti Vimbldon 1.30!

Iskoristite vrhunsku ponudu već danas - registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili preko mobilne aplikacije, preuzmite bonus dobrodošlice od 500 RSD i spremite se za novi spektakl Novaka Đokovića.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track