00:34

STAVLJENA TAČKA NA NOVAKA! Brajović otkrio šta da očekujemo od US Opena: Nadal ima lak put ALI JE OVO TIHI FAVORIT TURNIRA

KURIR TV

STAVLJENA TAČKA NA NOVAKA! Brajović otkrio šta da očekujemo od US Opena: Nadal ima lak put ALI JE OVO TIHI FAVORIT TURNIRA

Tenis -

Jedan od tihih favorita koji je zaslužio da se u samoj završnici ovog turnira pojavi je Italijan Janik Siner, smatra Vuk Brajović teniski analitičar.

Iako smo tek pri kraju leta, US open na neki način predstavlja i uvertiru pred završnicu teniske sezone.

Tradicionalno, to je poslednji grend slem turnir u godini, ali za razliku od prethodnih sezona poslednjih nedelja je glavna tema uoči turnira da li će trostruki pobednik US opena Novak Đoković moći da nastupi. Nažalost, ukoliko se nešto ne promeni u poslednji čas, predstojeći US open će proteći bez najboljeg srpskog tenisera.

Vuk Brajović, Novak Đoković, Rafael Nadal, Janik Siner
foto: Kurir Televizija, Glyn KIRK / AFP / Profimedia, Aaron Chown / PA Images / Profimedia, AP

Vuk Brajović, teniski analitičar, dotakao se Novaka gde je podsetio da ipak neće nastupati na US Openu.

- Nema Novaka, stavljena je tačka u četvrtak kada se pravio glavni žreb. Novak se povukao, ali svi znamo da je razlog to što američke vlasti ne dozvoljavaju stranim državljanima koji nisu vakcinisani da uđu. Mada svojim državljanima bez vakcine dozvoljavaju da igraju - rekao je Brajović.

Vuk Brajović
foto: Kurir Televizija

Potom se osvrnuo i na sam turnir gde je naveo i svog tihog favorita.

- Jedan od tihih favorita koji je zaslužio da se u samoj završnici ovog turnira pojavi je Italijan Janik Siner. Što se tiče Medvedeva i Nadala, procenjuje se da će oni biti u finalu. Mada Medvedev ima težak žreb u odnosu na Nadala koji ima lak put. Kecmanović će imati prilike da mu malo poremeti račune u trećem kolu - smatra Brajović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

10:32

OVO SE NEĆE SVIDETI NAŠOJ JAVNOSTI Rašević o predstojećem US OPENU: Novak Đoković je ovo sve sam ustalasao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track