NE BRINITE, ĐOKOVIĆ NE RAZMIŠLJA O KRAJU! Novak otkrio koja osoba će sigurno ZAPLAKATI kad ode u penziju, a onda oduševio navijače
Foto: Printscreen

GLEDAĆEMO GA JOŠ DUGO

NE BRINITE, ĐOKOVIĆ NE RAZMIŠLJA O KRAJU! Novak otkrio koja osoba će sigurno ZAPLAKATI kad ode u penziju, a onda oduševio navijače

Tenis -

Novak Đoković je prvi teniser koji je ove sezone osvojio titule na tri različite podloge, a nakon pobede u finalu turnira u Tel Avivu, dobio je zanimljiva pitanja.

Srpski teniser je pobedio Marina Čilića u finalu turnira iz kategorije 250. To je bio prvi turnir koji je Đoković igrao još od Vimbldona.

- Igrao sam mnogo tenisa ove nedelje, to je ono što sam želeo i zbog čega sam došao u Izrael. Nisam imao vremena da idem okolo, da budem iskren, ali sam uživao na plaži, tu sam provodio bar sat vremena svakog dana, džogirao sam, vozio bicikl, plivao... prošetao sam malo i starim gradom i video malo istorije - rekao je Đoković.

On je odmah da će se sigurno vratiti u Izrael kao turista.

- Davno sam bio u Jerusalimu, upoznat sam sa državom, definitivno ću se vratiti ovde kada nije teniski turnir, kao turista, da obilazim zemlju i da osetim Izrael, ali i da zahvalim svim ljudima za tretman kakav sam imao ovde ove nedelje. Zahvalan sam na tome i na vezi koju sam ostvario sa ljudima iz Tel Aviva - rekao je Đoković.

Novinar je pomenuo da je Novaku malo falilo da zaplače kada je Džonatan Erlih čuveni izraelski teniser završio karijeru, a kako je nedavno prisustvovao emotivnom završetku karijere Rodžera Federera, upitan je Srbin ko će zaplakati kada se on bude opraštao od igranja tenisa.

- Moja majka sigurno - rekao je Đoković uz osmeh, a zatim istakao da je rano da razmišlja o tome i tom porukom oduševio brojne navijače.

- Nisam blizu penzije, ne želim previše da razmišljam o tome. Rodžer je imao prelepu penziju na Lejver kupu u Londonu. Svi smo bili tamo, sa njegovom porodicom, da se oprostimo od njega na veličanstvenom događaju u veličanstvenoj areni. Mora da je to bilo posebno za njega i nema sumnje da je to zaslužio. Jedno znam da ću sigurno želeti, da moji veliki rivali dođu da se oproste od mene - zaključio je Novak Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track