OPTUŽUJU JE DA JE NIMFOMANKA I DA U KREVETU UNIŠTAVA KARIJERE SLAVNIH SPORTISTA: Čuveni teniser je nova "žrtva" pohotne voditeljke
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

italijanka u žiži

OPTUŽUJU JE DA JE NIMFOMANKA I DA U KREVETU UNIŠTAVA KARIJERE SLAVNIH SPORTISTA: Čuveni teniser je nova "žrtva" pohotne voditeljke

Tenis -

Poznata italijanska TV voditeljka Melisa Sata napravila je neviđenu pometnju na Vimbldonu.

Atraktivna izabranica čuvenog italijanskog tenisera Matea Beretinija uživo je pratila njegov okršaj sa Karlosom Alkarazom na Centralnom terenu i mamila uzdahe svih prisutnih svojom pojavom.

Nažalost, svom dragom nije uspela da donese sreću... Beretini je u osmini finala poražen rezultatom 3:1, a dobar deo javnosti u Italiji upravo u njoj vidi najvećeg krivca za lošije rezultate sjajnog tenisera u aktuelnoj sezoni.

Mateo Beretini
foto: AP

Naime, pojedini mediji smatraju da provokativna Melisa donosi lošu sreću Beretiniju i da snosi dobar deo krivice za povrede koje su ga u više navrata odvojile od terena.

Zbog problema sa mišićima propustio je masterse u Rimu i Madridu, a Italijani tvrde da ga pohotna voditeljka previše iscrpljuje s*ksom.

"Ona je kriva zbog toga što mu ne ide. To je đavo u telu žene, iscrpljuje ga seksom", jedan je od komentara na objavu o meču Beretini - Alkaraz u italijanskim medijima, prenosi "Jutarnji".

Melisa ima 38 godina poznato je TV lice u svojoj zemlji, međutim, u žižu javnosti nije despela zbog svojih profesionalnih dostignuća, već zahvaljujući burnim ljubavnim vezama sa uspešnim sportistima.

Od 2006. do 2011. godine bila je u vezi sa proslavljenim italijanskim fudbalerom Kristijanom Vijerijem, a šuškalo se da je imala aferu i sa pokojnim NBA asom Kobijem Brajantom. Kamere su je jednom prilikom snimile kako ulazi kasno u noć u hotelsku sobu slavnog košarkaša i izlazi iz nje u ranim jutarnjim časovima. Navodno je Brajantova udovica Vanesa zbog tog skandala htela da se razvede od proslavljenog asa Lejkersa.

Početkom 2012. godine Melisa je uplovila u vezu sa kontroverznim fudbalerom Kevinom Prinsom Boatengom, sa kojim je dve godine kasnije dobila i sina. Par se venčao 2016. godine, a razveli su se zvanično 2020.

Kada je početkom godine uplovila u vezu sa 11 godina mlađim teniserom, Melisa se suočila sa optužbama da mu uništava karijeru na isti način kao što je to uradila Vijeriju i Boatengu.

"To se već dogodilo sa mojim bivšim mužem Boatengom koji je imao problema sa bruhom. Napadali su me da smo previše imali odnose i da je to uzrok njegovih fizičkih problema" rekla je Melisa i dodala:

"Povreda koju ima Beretini bila je tu i 2021. godine kada ga nisam ni poznavala".

Kurir sport

Bonus video:

01:01

Đoković nabolji teniser svih vremena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track