VEOMA SAM PONOSAN NA NAŠE RIVALSTVO! Pred start Monte Karla Đoković hvalio Nadala, pa izdvojio TRI OMILJENA MEČA protiv Rafe!
Foto: Ibrahim Ezzat/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

veličine

VEOMA SAM PONOSAN NA NAŠE RIVALSTVO! Pred start Monte Karla Đoković hvalio Nadala, pa izdvojio TRI OMILJENA MEČA protiv Rafe!

Tenis -

Pred start turnira u Monte Karlu i meč drugog kola koji će u utorak, ne pre 14 časova, Novak Đoković odigrati protiv Romana Safiulina, srpski teniser hvalio je Rafaela Nadala i izabrao je tri omiljena meča protiv velikog rivala.

- Jedan koji pamtim je da sam dobio je finale Australijskog opena 2012, koje je trajalo skoro šest sati. Pamtim i moju prvu pobedu na šljaci, u Montre Karlu 2013. Prvi put sam ga savladao na Rolan Garosu 2015, ali sam mnogo više puta izgubio od njega na šljaci. Veoma sam ponosan na naše rivalstvo, neverovatno je. Verovatno ćemo moći više da ga cenimo kada završimo karijere. Jer kada ste aktivni, nemate mnogo vremena za razmišljanje, čak i kada osvojite gren slem. To je non-stop putovanje - počeo je priču za "Eurosport" Novak, pa dodao da bi voleo da vidi Nadala još jednom na terenu:

- Kao teniski fan, voleo bih da igra bar još jedan turnir pre nego što se povuče. On kaže da bi ovo mogla da bude njegova poslednja sezona, ali je do sada odigrao samo jedan turnir, u Brizbejnu. Zajedno smo putovali u Ameriku, video sam ga potom u Indijan Velsu, sve je pokušavao da igra. Šljaka je njegova omiljena podloga, svi znamo šta je sve na njoj postigao, naročito na Rolan Garosu. Igranje u Parizu je njegov glavni cilj, uvek to govori. Zato se zbog tenisa, a naročito Rolan Garosa, i nadam da će igrati tamo. Bilo bi sjajno da odigramo još jedan veliki meč.

Kurir sport / Eurosport

BONUS VIDEO:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track