ĐOKOVIĆ: Voleo bih da sam bolji u kuvanju i košarci
Foto: REUTERS

Kao Džejmi Oliver

ĐOKOVIĆ: Voleo bih da sam bolji u kuvanju i košarci

Tenis -
Na pitanje, šta bi voleo da zna da radi van tenisa, srpski teniser odgovorio da bi voleo da kuva bolje i igra košarku

MAJAMI - Najbolji teniser današnjice Novak Đoković, izjavio je američkim medijima da bi voleo da je malo bolji u košarci i kuvanju.

Srpski teniser će u drugom kolu Mastersa u Ki Biskejnu, na kome brani titulu, igrati protiv Čeha Lukaša Rosola, a pre toga je odgovarao na pitanja novinara. Na interesovanje predstavnika "sedme sile" šta bi voleo da zna da radi van tenisa, Đoković je odgovorio.

"Volim sve sportove, tako da bih voleo da sam malo bolji u košarci i golfu. Iako volim kuvanje, ne kuvam dobro, tu bih takođe morao da budem bolji. Za sada je dovoljno, reći ću vam sledeći put još nešto kada malo razmislim," rekao je Đoković.

Jednog kolegu novinara interesovao je spoj joge i tenisa, koji upražnjava Đoković.

"Ne provodim mnogo vremena radeći jogu. Radim kombinaciju istezanja i vežbanja, tehnike disanja i nešto što mi pomaže da nađem unutrašnji mir. Radim na poboljšanju disanja kroz kretanje, što mi pomaže da budem fleksibilniji, a i zglobovi su mi pokretniji."

Govoreći o turniru na Floridi srpski teniser je rekao da mu se sviđaju uslovi koji vladaju u Majamiju i da očekuje dobar turnir uprkos odsustvu Federera i Nadala.

"Radujem se ovom turniru, imao sam mnogo uspeha u Majamiju poslednjih godina. Uveren sam da ćemo imati sjajan turnir, bez obzira što neće biti Federera i Nadala. Treniram već nekoliko dana ovde i sviđaju mi se uslovi. Ume da bude prilično vlažno, ali vremenski uslovi ovde su drugačiji u odnosu na Indijan Vels, što je i očekivano."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track