LAŽNO IZBACIVANJE: Farmeri izglasali Jelenu Golubović, zadruga je vratila!

Zadrugino maslo

LAŽNO IZBACIVANJE: Farmeri izglasali Jelenu Golubović, zadruga je vratila!

Stars -
Farmeri su dobili zadatak da odluče koja osoba treba da napusti imanje, i većina se odlučila za Jelenu Golubović. Ona je na kratko napustila kuću, ali se odmah vratila

Jelenu Golubović su ukućani izbacili sa Farme, ali samo privremeno. Oni su u vanrednom glasanju izabrali Jelenu kao farmerku koju ne žele više da gledaju na imanju u Lisovićima. Ono što oni nisu znali, to je da je izbacivanje bilo lažno.

Ognjen je došao na imanje sa zadatkom za farmere. Oni su morali da izglasaju nekog farmera koji će momentalno napustiti imanje, i većina je glasala za Jelenu Golubović.

Farmeri su redom delili štapiće.

Jelenu su poželeli da izbace: Edin, Vajs, Katarina, Boris, Svetlana, Divna, Ivan, Zuzi i Slobodan.

Divni su dali štapić: Marko Vanila, Čupo i Šeki.

Mikija ne žele više na Farmi: Jelena Jovanović i Suzana Perović.

Mis Svetlana je dobila jedan štapić i to od Akija, kao i Zorica Marković kojoj je Miki dao štapić. Jelena Golubović je svoj štapić dala Vajsu.

Mahom su svi dali isto obrazloženje za Jelenu Golubović, rekavši da je nepodnošljiva i da su imali konflikt sa njom. Divna je u toku dana izjavila da želi da ide kući, tako da je to bilo obrazloženje trojice farmera, dok su Suzana i Jelena Jovanović rekle da Miki voli da se šali na tuđ, ali ne na svoj račun i zato treba da ide napolje.

Jelena je na kraju imala devet štapića, Divna 5, a Miki 2.

Jelena je spakovala svoje stvari i krenula sa Ognjenom, ali samo do arene, gde je voditelj popričao sa njom.

Farmeri su se opet okupili oko stola, ali im je Ognjen rekao da će im svakako trebati štapići, kao i da će se Jelena vratiti. Marko Vukotić je rekao da posumnjao u celu situaciju, ali da nije ništa hteo da kaže.

Kad se Jelena vratila, farmeri nisu bili oduševljeni.

http://www.youtube.com/watch?v=Zb71a5ggWVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja