FARMA IZBACIVANJE: Crni napustio imanje!

Pevač izgubio u duelu

FARMA IZBACIVANJE: Crni napustio imanje!

Stars -
Crni je večeras napustio imanje. On je izgubio u duelu, a dobio je i manji broj glasova publike

Pevač Dragan Krstić Crni napustio je večeras imanje. Naime, Sara je pokazala bolje znanje u duelu, te su joj duplirani glasovi, a dobila je i veći broj glasova publike

Ovonedeljni duelisti bili su Sara Trajanović i Dragan Krstić Crni. Farmeri su najviše štapića dali Sari pa je ona postala prvi duelista, dok je publika najmanje glasova dala Crnom. "Pravedna sam i ne ljutim se ni na koga", rekla je Sara i dodala je da je pretpostavljala da će biti ovako. Većina farmera je štapiće dala misici, obrazlažući da su svi dobri i sa njom i Mićom, ali su se ipak odlučili za nju da dobije i da je pošalju u arenu.

Večeras će se Crni i Sara naći u areni, a imanje će napustiti onaj farmer koji bude imao najmanje glasova publike.

00.32 - Crni je stigao

23.20- Draganov sin Marko

"To je on. Što se tiče Jelene Golubović mi smo prvo razmišljali da li tako treba da reaguje, a onda smo shvatili da ona provocira i da mora tako", rekao je Marko i dodao da je njegov tata dobro postupio.

23.16 - Sarina mama Rosita i Draganov sin Marko su u studiju

"Sara i ja smo kao drugarice, ali zna se ipak ko je mama", rekla je Sarina mama i dodala da je Sara ima dečka kad je ušla.

"Ne znam da li ga sada ima. Ona je nekad temperamentna, ali ne ovako. Nekad je ne prepoznajem, ali ona je moje dete", kaže. Aleksandra je pitala za Ivana

"Nemam komentar", rekla je najpre a onda dodala da je on dobar dečko i da je štiti. Za Akija smatra da je namešteno sve.

"Namerno ste ga uveli", kaže Sarina mama.

23.11 - Farmu napušta Crni sa 18, 12 odsto glasova, dok Sara ima 81,88odsto

23.05 - Sara je pokazala bolje znanje u duelu i njoj će glasovi biti duplirani

22.57 - Duelisti su u areni

Sara je kaže da nije bilo puno hladno noćas i da je učila.

"Danas smo se smorili u izolaciji, pa kad sam došao ovde malo sam se oraspoložio. Učio sam samo kad sam tanjir pasulja spuštao papire", našalio se Crni.

22.47 - Ognjen je sa Akijem

"Nije mi teško palo što sam dobio štapić, prošao sam već kroz sve to", rekao je i dodao da se dobro snalazi sa tajnim zadatkom i da se nada da će uspeti.

Što se tiče Sare kaže da je sve super, ali da ima vremena i da će videti šta će tu još biti.

22.41 - Ognjen je sa Markom Vukotićem.

"Utisci su dobri, šta znam, očistili smo sve što smo mogli. Nismao bili gladni, nije nam bilo hladno. Sve u svemu sam zadovoljan", rekao je gazda i dodao da mu je bilo teško.

"Teško mi je palo jer me svako malo cimaju, a i izbor sluga. Malo su se uvredili kad sam iskreno izneo činjenice", kaže i objašnjava zašto je večeras u lažnom izbacivanju dao Akiju štapić.

"Zatekli ste nas, sa njim sam najmanje vremena proveo, ali on je dobar dečko i znam da se ne bi ljutio". Što se tiče duelista kaže da bi voleo da ostane Crni, jer je sa Sarom imao manjih rasprava.

22.26 - Vajsu je danas rođendan, Ognjen je doneo poklone koje je reper dobio od porodice

Vajs je dobio pismo od porodice i dok je čitao rasplakao se.

Iako je Vajs juče od porodice tražio da mu pošalju hranu i piće, reper je dobio samo tortu, čini se da mu nije baš prijatno.

22.20 Ognjen je sa Lepim Mićom, ima za njega tajni zadatak

"Ostava je pod kontrolom, hrane nema baš, ali ovde nema nikog"

On je dobio tajni zadatak da ne opsuje nijednom do srede - to je bila šala. Pravi zadatak je da ubedi Katarinu Grujić da pokloni cipele Jeleni Golubović.

22.04 - Ognjen je sa Markom Vanilom

Voditelj je rekao da je sve zaintrigirao Markov odnos sa životinjama, a di-džej je objasnio o čemu se radi

"Nikad me nisu zanimale životinje, nisam se susretao sa njima i zato ništa nisam znao o tome. Morka, Tetreb i Kos su koze", kaže Marko i dodaje da nije sramota to što ne zna. Ognjen je rekao da se nada će naučiti i da ga potpuno razume.

http://www.youtube.com/watch?v=4Slt3XIFIn4
http://www.youtube.com/watch?v=0i8fPoudXU0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track