VIDOVITA ZORKA: Crni postavio Divnu Karleušu za gazdu!

Farma

VIDOVITA ZORKA: Crni postavio Divnu Karleušu za gazdu!

Stars -
Za gazdaricu postavljam Divnu Karleušu, jer mi se sviđa njen stavi i u kuhinji je bila pravi mađiončar, napisao je Crni, a Zorica Marković je svima već rekla da će novinarka gazdovati

Dragan Krstić Crni, koji je sinoć izbačen sa imanje Lisović, za novog gazdu je postavio Divnu Karleušu, a Zorica Marković je odmah prokomentarisala da je znala da će novinarka postati gazdarica na Farmi.

"Dragi farmeri, hvala bogu, ima vas mnogo koji ste mi dragi i nadam se da ćemo nastaviti da se družimo i kada se završi i kada se ova eskurzija zvana Farma završi. Pozdravljam vas iz mog toplog doma uz čašicu rakije koju sam štekao na Farmi. Ubeđen sam da niko od vas nije zao, samo je ovo igra i svako je različito igra. Za gazdaricu postavljam Divnu Karleušu, jer mi se sviđa njen stavi i u kuhinji je bila pravi mađiončar. Nadam se da će te biti zadovoljni", napisao je u pismu Crni.

Čim je pročitano Divnino ime, Zorica je skočila i rekla da je ona to znala i bila sigurna da će Crni novinarku postaviti za gazdu. "Šta sam vam rekla. Znala sam", rekla je Zorica, a Marko joj je čestitao na intuiciji.

"Iznenadio me je. Žao mi je što on nije bio gazda jer je on iskren i čestit čovek koji nema dvostruke aršine. Ne znam da li ću biti dobar gazda. Neka se svako javi ko hoće da radi jer smo već umorni od nespavanja noću i gladi. Molim vas, bez svađe, urlanja, posebno noću. Ko bude urlao i lupao vratima spavaće u dnevnoj sobi", rekla je Divna.

http://www.youtube.com/watch?v=gGaaHHnGqTo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track