POKAZALA PRSTOM: Danijel Jovanu na medeni mesec vodi na Kubu!

Ispunio joj želju

POKAZALA PRSTOM: Danijel Jovanu na medeni mesec vodi na Kubu!

Stars -
Rekao sam da ćemo na medeni mesec otići tamo gde Jovanin prst bude stao. Njena je želja bila da odemo na Kubu i tako će biti, rekao je mladoženja

Crnogorski pevač Danijel Alibabić i manekenka Jovana Nikolić juče su svoju vezu, započetu pred milionima gledalaca u rijaliti programu Farma, krunisali brakom.

Slavlje je održano na Skadarskom jezeru pred oko 500 zvanica, među kojima su bili i bivši takmičari. Danijel je nosio elegantno crno odelo, uz košulju s leptir- mašnom, dok je Jovana, poput princeze, blistala u raskošnoj venčanici. Mladenci su se venčali u opštini, dok je crkveno venčanje izostalo.

"Odlučili smo da se ne venčamo u crkvi jer nijedno od nas dvoje ne želi da prelazi u drugu veru", rekao je Alibabić, koji je istakao da mu je jučerašnji dan zaista najlepši u životu.

"Ne mogu vam opisati kako se osećam. Od kada sam ugledao Jovanu, znao sam da je ona ta, prava. Ovu odluku nisam doneo na prečac i nijednog trenutka nisam sumnjao u nju. Naprotiv. Oboje smo željno iščekivali ovaj dan, kada ćemo i konačno postati muž i žena", rekao je Danijel.

Mladi bračni par planira da, ovih dana, otputuje na svoj medeni mesec, koji će, prema Jovaninoj želji, biti na Kubi.

"Ja sam rekao da ćemo na medeni mesec otići tamo gde Jovanin prst bude stao. Njena je želja bila da odemo na Kubu i tako će biti. Želim da je učinim srećnom, i sve što ona bude poželela, a u mojoj je moći, sigurno ću joj ispuniti", rekao je Danijel i dodao da će na prinovi poraditi nakon medenog meseca.

Svadbi su, osim rodbine i prijatelja, prisustvovali i mnogi farmeri, među kojima i Ljuba Pantović Subotić, Filip Mitrović, Memo Haljevac, Darija Stanojević, koja je bila kuma na venčanju, i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track