FARMA 30. DAN KARLEUŠA: Vipovci ste, a grabite se za Jeleninu picu
Foto: KURIR

Željni hrane

FARMA 30. DAN KARLEUŠA: Vipovci ste, a grabite se za Jeleninu picu

Stars -
Jelena Golubović je dobila picu zbog stresa koji je preživela zbog lažnog izbacivanja, a farmeri su se grabili za parče

Divna Karleuša prokomentarisala je pred većinom farmera kako su došli željni hrane, a navodno su VIP osobe.

Jelena Golubović juče je kažnjena jer je polila Čupa vrelom vodom po licu! Pre toga je lažno izbačena sa Farme jer su je farmeri izglasali, zbog čega je, zbog preživljenog "stresa" danas dobila svoju nagradu - veliku picu! Neki od farmera koji su glasali da Golubovićevca "leti" sa imanja prvi su potrčali kako bi se ogrebali za parče pice.

Divna Karleuša kazala je da je tužno to što rade i da su hrane željna deca koja tortu nikada nisu videla, a ne oni koji su, navodno, VIP.

"Znate ko je željan hrane?! Ono dete u desetočlanoj porodici što tortu nikada nije videlo. E, ono je željno hrane, a ne ovi "vipovci" koji su ušli na mesec dana na Farmu! Oni imaju sve živo! Halapljivi su i gramzivi, a želja je druga stvar. Ovde su željni i seksa - pa ga nemaju! - kazala je Divna, a Suzana Perović je podržala.

FARMU UŽIVO PRATITE OVDE

23.54 - Farmeri igraju Igru istine

Šeki je prvi postavio pitanje Divni: "Zašto si mene stavila za slugu a ne Jelenu?"

"Iskreno da ti kažem najmanje si mi simpatičan, ali znam da si velika zvezda i da će te tvoji fanovi zadržati. Htela sam Jelenu da stavim da bismo mogli da spavamo, ako ništa drugo. Ali onda mi je bilo žao kad sam je videla u izolaciji i iskreno mislim da ona ima mnogo veći problem od ovog. A da sam stavila tebe i nju, ti ne bi imao nikakvu šansu sa njom, jer narod voli negativce. Mislim da bi je sačuvali ne zato što je vole, nego da vide dokle može da ide", objasnila je Divna.

17.47 - Edin i Jelena Jovanović pričaju o tome kakve su osobe

Edin je rekao da postoje periodi kada se on potpuno isključi, čak iako ima neku devojku, on se ne čuje ni sa kim.

"Nije to da meni nije stalo nego jednostavno želim da budem sam", rekao je Edin i još dodao:

"Juče sam pričao sa Romanom, bila si nešto loše raspoložena, i ja joj kažem da mi je baš stalo do tebe, ali ne znam šta da radim. Ne znam da li da te pitam ili da te ostavim. To me baš optereti", rekao je Edin

"Meni je super što ti nisi gledala nijedan film, ne znaš nijednu pesmu koju ja volim. Ne znam meni je to super", rekao je Edin Jeleni

http://www.youtube.com/watch?v=QcO61fqA438

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track