Poznata imena VIP učesnika šoua Tvoje lice zvuči poznato

10 poznatih

Poznata imena VIP učesnika šoua Tvoje lice zvuči poznato

Stars -
Takmičari će biti: Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Skaj Vikler, Željko Šašić i Aleksa Jelić

Muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato" uskoro počinje da sa emitovanjem, a poznata su i imena desetoro takmičara koji će pevati, plesati i imitirati domaće i strane zvezde.

Članovi žirija Katarina Radivojević, Marija Mihajlović, Dragana Mirković i Ivan Ivanović uveliko su spremni za ocenu prvih nastupa deset poznatih učesnika šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Takmičari će biti: Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Skaj Vikler, Željko Šašić i Aleksa Jelić. Zbog učestalih problema sa alergijskim reakcijama, glumica Milena Vasić morala je da odustane od takmičenja.

"Mnogo mi je žao, naročito što se sve desilo pred sam početak snimanja. Uživala sam u pripremama, odlično sam se snašla u ulozi Tine Tarner, a spremila sam još jedno veliko iznenađenje za publiku. Nažalost, alergijske reakcije su se pogoršale. Producenti i ja smo na kraju doneli odluku da ne učestvujem, a ove nedelje idem na rehabilitaciju", rekla je Milena Vasić.

Poznate ličnosti imitiraće popularne domaće i svetske muzičke zvezde, dok njihov nastup ocenjuje publika, drugi takmičari i četvoročlani žiri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja