FARMA: Sluge su Šeki i Katarina, pevač se naljutio na Divnu!

Misli da je dvolična

FARMA: Sluge su Šeki i Katarina, pevač se naljutio na Divnu!

Stars -
Divna Karleuša, ovonedeljna gazdarica, za ženskog slugu je stavila Katarinu Grujić, a za muškog Šekija Turkoviča

Ovonedeljna gazdarica Divna Karleuša za muškog slugu postavila je Šekija Turkovića, a za ženskog Katarinu Grujić, međutim, pevač se naljutio na gazdaricu.

Šeki je rekao da nije očekivao to od Divne. "Nisam ovo očekivao, ali drago mi je što me je izabrala, jer smo juče dobili zadatak ko je dvoličan, a Divna je upravo pokazala da je dvolična".

Karleuša je rekla da joj krivo što je to rekao jer su bili prijatelji: "Baš smo bili dobri prijatelji i grlili smo se, krivo mi je što tako misliš".

"Nismo nikada bili prijatelji i nećemo, jer si dvolična", rekao je uvređeno Šeki.

Katarina kaže da nije ljuta i iznenađena: "Svi ćemo biti sluge, drago mi je da sam Divni sluga, jer sam dobra sa njom".

Podsetimo, Dragan Krstić Crni postavio je Divnu za gazdaricu, koja je bila prilčično iznenađena kada je čula da je gazdarica.

"Iznenadio me je. Žao mi je što on nije bio gazda jer je on iskren i čestit čovek koji nema dvostruke aršine. Ne znam da li ću biti dobar gazda. Neka se svako javi ko hoće da radi jer smo već umorni od nespavanja noću i gladi. Molim vas, bez svađe, urlanja, posebno noću. Ko bude urlao i lupao vratima spavaće u dnevnoj sobi", rekla je Divna.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

21.27 - Ognjen je na imanju

Divna priča kako je biti gazdarica: "Moram reći da me Crni nije baš usrećio, ali ovde su mi uglavnom prijatelji, pa nije loše. Danas su svi malo duže spavali, ali na kraju smo sve stigli"

"Razmišljala sam ko će biti sluge, kalkulisala. I kao čovek, ko me nervira, a onda sam krenula drugom logikom", rekla je.

"Za muškog slugu sam izabrala Šekija, a za ženskog devojku koja prelepo peva, a to je Katarina".

http://www.youtube.com/watch?v=igymPcGeJgM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track