GAZDA JEZDINE RECKE: Spavao sam sa Vendi i Anči!

Odmah se pohvalio

GAZDA JEZDINE RECKE: Spavao sam sa Vendi i Anči!

Stars -
Novi takmičar na Farmi je Gazda Jezda koji je poznat po tome što je bio je osuđen na pet godina zatvora zbog toga što je oštetio veliki broj štediša "Jugoskandik banke", a čim je ušao na Farmu, pohvalio se svojim ljubavnim pustolovinama

Gazda Jezda je novi takmičar rijaliti šou programa Farma! On se odmah pohvalio svojim ljubavnim pustolovinama rekavši da je bio u vezi sa Vendi i Anči Dabetić.

Proka je ušao u kuću i rekao da Farmerima treba čovek koji ume sa štednjom. Ušao je Gazda Jezda. Malo je reći da su farmeri bili šokirani, a naročito Divna i Zorica.

Gazda Jezda je čim je ušao na imanje otkrio da je bio u ljubavnoj vezi sa dve pevačice, Vendi i Andrijanom Anči Dabetić.

On se predstavio farmerima, rekao šta je radio u životu i pohvalio se decom i unicima. "Pitali su me svi šta ćeš na Farmi, a ja sam im rekao da ne volim monotoniju. Moj temperament je takav, ja volim da prenosim iskustvo mlađima, ali i da se šalim na svoj račun.", pohvalio se Jezda, a farmeri su ćutali i slušali.

Jezda je seo na čelo stola i rekao "Na čelo, kao i svi mafijaši. Još uvek lutam, ali se nikada nisam pokajao. Naučio sam jezike, imam šestoro dece i četiri žene! Ja sam ovde došao da se družim i da nam bude lepo, a i da vas naučim kako da se obogatite", rekao je Jezda.

Da podsetimo, Jezdimir Vasiljević poznatiji kao Gazda Jezda bio je osuđen na pet godina zatvora zbog toga što je oštetio veliki broj štediša "Jugoskandik banke".

http://www.youtube.com/watch?v=F5p8-DRM6gY
http://www.youtube.com/watch?v=F5p8-DRM6gY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja