FARMA PREGLED JELENA: Edine, ti si budala!

Pun predrasuda

FARMA PREGLED JELENA: Edine, ti si budala!

Stars -
Edin se poverio Jeleni da je "otkačio" devojku koja mu se dopala samo jer je snimila duet sa pevačicom Ćanom, što je Jovanovićeva osudila

Edin je razgovarao sa Suzanom Perović i Jelenom Jovanović kako je upoznao koja mu se dopala, ali od kada je saznao da je snimila duet sa Ćanom, ne želi da ima ništa sa njom.

Odbojkaš je pričao Suzani i Jeleni kako je napolju upoznao devojku koja mu se veoma svidela, a kada je saznao da je snimila duet sa Ćanom, šalio se na njen račun preko poruka.

Taj duet je bio nepremostiva prepreka za neku ozbiljniju vezu jer je Edin, kako je rekao, izgubio interes za tu devojku.

Jelena je zaključila da je Edin budala jer je "otkačio" devojku samo zato što je snimila duet sa Ćanom. Edin se uzalud pravdao rečima da to nije bio jedini razlog.

21.22 - Zorica je kritikovala Simonidu zato što se smejala

"Sram te bilo, smeješ se i kikoćeš dok neko spava. Videćeš nećeš spavati do kraja serijala", zapretila je Zorica

"A ti kad si ovde ubacivala koze i kokoške. Baš mi je drago što ćeš se baviti mnome kad nemaš pametnija posla. Ti si zla", rekla je Simonida.

"Alo, ne razgovaraj tako sa mnom i ne obaćaj mi se", rekla je Zorica, a Simonida je poručila njoj da joj se takođe ne obraća.

"Ja ti kažem da ti ovde nećeš spavati", rekla je Zorica.

21.12 - Farmeri su dobili zadatak od Zadruge da kažu o svakom farmeru šta misle.

Miki Đuričić je rekao za Vajsa da misli da je neuračunljiv.

Zorica je za Jelenu Jovanović rekla da je tempirana bomba, za Golubovićevu da je voli, ali da je luda, a za Divnu da misli da je i pored nesuglasica koje su imale, dobar čovek.

Jelena Jovanović je rekla da misli da je Edin najbolji čovek na Farmi.

21.06 - Jelena Golubović i Zorica su se posvađale.

Rediteljka je ostavila veš kod šporeta da se osuši, a Zorica je rekla da mora da pomeri

"Skloni veš odavde, ovde niko nije prostirao veš nećeš ni ti. Nije ovo cigan mala", rekla je Zorica. Jelena je objasnila da su se dogovorile da suši samo pola sata, ali pevačica je bila uporna da skloni.

Jelena je na kraju pokupila svoj veš, a Zorica ju je pitala šta će kod nje muške gaće.

"Nisu to muške gaće, to su mamine. Vidiš, ženske su", rekla je Jelena i bacila Zorici da ih vidi što je pevačicu naljutilo.

"Nemoj mi bacati tvoje gaće", rekla je.

20.49 Lepi Mića se svađao sa Jelenom Golubović. Ona mu je rekla da on nema emocije uopšte. "Ti si samo zanimljiv kad pevaš. Ti bi samo da ti ga neko popuši ovde. Zašto kažeš ljubav, a misliš na seks", pitala je Jelena Miću. "Tebi je Jelena k***c non-stop u glavi!", a Jelena mu je odgovorila da je njemu u ustima. Rediteljka se požalila "Sa kim si, takav si. Progovoriću tri padeža kad izađem odavde. Ne mogu da ćutim više, počela sam i da psujem."

Mića je rekao Jeleni da ne bi trebalo da se svađa sa 25 ljudi i pitao Zoricu kako može da se druži sa Jelenom.

Zorica se priključila svađi i rekla Mići da je Jelena doktor za njega, pošto je Farma njena praksa, a Mića se ne ponaša kako bi trebalo.

Markovićeva je rekla da su Farmeri paravan za Jelenu, zavesa obična, a Jelena će završiti svoju ulogu glavnu, aludirajući na to da će Jelena pobediti na Farmi.

20.05 Proka je došao kod Farmera. Vreme je za pijacu. Gazdarica Divna je pokupila sve što je mogla više hrane i potrepština za kuću, a u tome su joj pomogli Šeki Turković i Katarina Grujić koja je sve vreme raspoloženo pevala.

Prodavci su smislili da Divna napravi špagu da bi farmeri dobili piletinu i ona je bez problema napravila.

Divna je pohvalila Šekija i Katarinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track