NEMA GREŠKE: Srpski pasoš Severininog i Milanovog sina izdat po važećim propisima!

Policijska uprava Pančevo o putnoj isrpavi Aleksandra Popovića

NEMA GREŠKE: Srpski pasoš Severininog i Milanovog sina izdat po važećim propisima!

Stars -
Putna isprava je izdata po svim važećim propisima Republike Srbije, izjavio je samostalni policijski inspektor iz Pančeva

Putna isprava Aleksandra Popovića je izdata po svim važećim propisima Republike Srbije, rekao je Jovica Antonić, samostalni policijski inspektor Policijske uprave Pančevo.

Budući da su hrvatski mediji objavili da je Milan Popović izvadio pasoš svom sinu Aleksandru bez saglasnosti Severine Vučković, koja je izdata u Pančevu 29. 4. 2013, dovedena je u pitanje i verodostojnost isprave jer "fotografija deteta na pasošu u Hrvatskoj ne bi nikako prošla zato što se ne vidi vrh detetove glave".

Hrvatski bi granični policajac takav pasoš, pri eventualnom pokušaju izlaska deteta iz zemlje, ocenio sumnjivim i kod kolega sa srpske strane proverio da li je legalan, tražio bi dokaz o starateljstvu, saglasnost drugog roditelja, s kojim bi kontaktirao i proverio da li je prijavljena otmica. Pozvali smo Policijsku upravu u Pančevu koja je i izdala pasoš za Aleksandra Popovića.

"Putna isprava je izdata po svim važećim propisima Republike Srbije", izjavio je samostalni policijski inspektor iz Pančeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track