GAZDA JEZDA OPET OBEĆAVA: Ako pobedim svima po 100 evra i 10 odsto kamate!

Jednom bankar, uvek bankar

GAZDA JEZDA OPET OBEĆAVA: Ako pobedim svima po 100 evra i 10 odsto kamate!

Stars -
Vasiljević je rekao da je on nedužan kada je reč o Jugoskandiku i da su svim štediše isplaćene

Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda, obećao farmerima da će ako pobedi u rijalitiju svima isplatiti 100 evra plus 10 odsto kamate, kao i da je već napravio spisak štednje.

Pevačicu Zoricu Marković najviše je pogodio susret sa Jezdimirom i u više navrata je od njega tražila da joj isplati 17.000 maraka.

"Celu Srbiju si prevario, kako te bre nije sramota? Je li znaš ti koliko sam ja krvavo radila za te pare da bi mi ih neko uzeo?", napala je pevačica Jezdu koji se branio od optužbi ponavljajući da on nije ništa kriv.

Vasiljević je u četvrtak ušao na imanje u Lisoviće i rekao da ima prava da se ravnopravno sa ostalim učesnicima takmiči za glavnu nagradu. Gazda Jezda je dodao i da su sve štedište isplaćene i da je on nedužan.

"Svim štedišama je isplaćena glavnica. Sud me nije osudio, građani me nisu osudili, samo me ti vređaš!", poručio je Jezdimir pevačici.

Podsetimo, Jezdimir Vasiljević je 1991. osnovao famoznu štedionicu Jugoskandik, koji je propao 1993. godine, i ojadio na hiljade lakovernih štediša. Bio je kandidat za predsednika Srbije 1992. godine i sa 61.729 glasova plasirao se na peto mesto.Na godišnjicu proglašenja Crne Gore za prvu ekološku državu na svetu organizovao je čuveni šahovski „meč stoleća“ između Bobija Fišera i Borisa Spaskog, u koji je uložio više od 15 miliona dolara.

Povezivan je s pevačicama Vesnom Vukelić Vendi i Andrijanom Dabetić Anči.Vasiljević je bio osuđen na pet godina zatvora jer je zloupotrebom službenog položaja i prevarom, zajedno sa svojim saradnicima, oštetio štediše Jugoskandika za više desetina miliona nemačkih maraka, a na slobodu je izašao u februaru ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track