Milan je bez mog znanja sinu izvadio srpski pasoš!  Za Severinu je Srbija zemlja bezakonja

Besni rat: Pevačica i biznismen ne prestaju da iznose prljav veš

Milan je bez mog znanja sinu izvadio srpski pasoš! Za Severinu je Srbija zemlja bezakonja

Stars -
Vučkovićeva tvrdi da opravdano strahuje da će joj bivši dečko oteti dete, on odgovara da je sama potpisala odobrenje za državljanstvo naše zemlje

Ne prestaju s optužbama!Severina Vučković je preko svog menadžera Tomislava Petrovića optužila Milana Popovića da je bez njenog znanja njihovom sinu Aleksandru izvadio srpski pasoš, te da zbog toga opravdano strahuje da će joj bivši partner kidnapovati dete.Milan pretio Severini- Milan je posle raskida pretio Severini. Govorio je da će joj se osvetiti ako ga ostavi, da će je ocrniti u medijima, uništiti joj karijeru. Zbog toga je Severina tražila da Milan njihovog sina viđa samo u njenom prisustvu jer se bojala da će ga odvesti iz Hrvatske i da neće hteti da ga vrati. Dokaz Milanovih loših namera jeste pasoš koji je Aleksandru napravio nelegalno, bez Severininog znanja. Severina je za pasoš saznala tek pre dve nedelje i to je bio ključni dokaz da Milan te pretnje nije izrekao samo u afektu, već da je planirao i da ih izvrši - ispričao je Tomislav Petrović za hrvatski Večernji list.PR služba Milana Popovića potvrđuje da je milioner sinu izvadio srpski pasoš, ali ističu da namere o otmici nije bilo.- Tvrdnje Tomice Petrovića izrečene u ime Severine Vučković Večernjem listu da je Milan Popović planirao otmicu svog sina, da je detetov pasoš napravljen nelegalno, kao i dovođenje u pitanje ispravnosti putne isprave jasno pokazuju stav Vučkovićeve i njenog menadžera o državi Srbiji. Uporno potenciranje teorije da Milan Popović ima nameru da svog sina odvede u Srbiju i više ga ne vrati majci u Hrvatsku jasno govore o stavu Vučkovićeve prema Srbiji, koju na ovaj način tretira kao zemlju u kojoj vlada potpuno bezakonje, u kojoj ne funkcionišu nikakve poluge vlasti, niti državne institucije i koja predstavlja crnu rupu na planeti u koju je moguće odvesti dete i ne vratiti ga. Vraćao dete na vremeSeverina je potpisala srpsko državljanstvo za svog sina. Milan Popović je i ranije dovodio sina u Srbiju i vraćao ga majci na vreme. Priče o otmici su plasirane u momentu kad je Milan Popović odbio uslove koje mu je Vučkovićeva postavila: obezbeđivanje identičnih uslova za dete koje Popović ima na svim svojim tačkama prebivališta. Kad je to odbio, Vučkovićeva je postavila uslov da se Popović odrekne starateljstva, što je on odbio - rekla je PR menadžer Milana Popovića Tatjana Vojtehovski.

Milan ne odustaje od borbe za sina
Milan ne odustaje od borbe za sina

Srpski i hrvatski pasoš... Mali Aleksandar ima dvojno državljanstvo
Srpski i hrvatski pasoš... Mali Aleksandar ima dvojno državljanstvo

Severinin potpis- Ne sumnjam u instituciju Srbije, već u Milana Popovića, a vidim da se u ovom saopštenju on poistovećuje s državnim institucijama, što je previše smešno. Nek vam pošalju Severinin overen potpis za izdavanje pasoša. Severina to nikad nije potpisala - kaže Tomislav Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track