Nikolina Ristović: Ne dajem savete za brak, intervju sa mnom je izmišljen!
Foto: Damir Dervisagic

Demantovala sve

Nikolina Ristović: Ne dajem savete za brak, intervju sa mnom je izmišljen!

Stars -
Juče se na jednom portalu pojavio intervju sa Nikolinom za koji voditeljka tvrdi da je izmišljen

Nikolina Ristović je na svom Fejsbuk profilu napisala je da je novinarka jednih dnevnih novina izmislila ceo intervju, koji je nedavno izašao, a u kome lepa voditeljka daje savete za srećan brak.

"Nakon što je objavljen intervju s mojom malenkosti na jednom portalu, naslovljen "Nikolina Ristović ex Pišek - nama medeni mesec još traje", i nakon što su svi portali iz regiona preneli taj poprilično imbecilan tekst, moram napomenuti - ceo intervju u potpunosti je izmišljen.

Pomenuta novinarka zvala me je u subotu, 12. septembra u dva navrata (oko podneva i 16h) da bi razgovarala sa mnom, našta sam je ja zamolila da se čujemo u 18 sati, budući da sam bila na putu. Poziv nije usledio, i ni u najluđim snovima nisam mogla pretpostaviti da ću iduće jutro ugledati intervju sa mnom koji se nikada nije dogodio. U njemu ja, nakon mesec dana bračnog staža "dajem savete" ženama, koji bi se mogao sažeti u besmislenu celinu koja otprilike glasi: "Budite uvek uređene za svoje muževe, tako ćete ih odobrovoljiti pa nećete morati ništa da radite, i nemojte se bojati braka, on je super, samo napred."

Mislim da je apsolutno jasno zašto i kako mi je time nanesena ogromna šteta, i zašto cela dva dana odgovaram na pitanja ljudi s kojima radim i s kojima sam privatno povezana, koji ne prepoznaju mene u tim izjavama i koji, u najmanju ruku, misle da sam intervju davala pod uticajem psihofarmatika.

Dakle, nisam razgovarala sa pomenutom novinarkom, nisam joj dala nikakvu izjavu što je i vrlo lako dokazivo, ni sekunde se ne bih upuštala u pametovanje tog tipa jer se ne smatram kompetentnom niti adekvatnim autoritetom za to područje. Ne želim (ukoliko neću biti primorana) svojom tužbom opterećivati ionako pretrpano sudstvo, već predlažem kompenzaciju na sledeći način, kako bi se iz ovoga zla ipak izrodilo nešto dobro:

Neka dnevne novine, koje važe za novinu sa besprekornom reputacijom i kredibilitetom, pokaže malo dobre volje u ispiranju ove potencijalno ozbiljne mrlje sa svog imena, neka izabere jednu porodicu ili osobu o kojoj su pisali i koja je na neki način financijski ugrožena i potrebna im je pomoć, i neka uplati svotu koju će smatrati zadovoljavajućom. Ja ću smatrati da je pravda time zadovoljna, i neću morati tražiti obeštečenje na sudu, koje bi isto tako uplatila na račun neke financijski ugrožene osobe ili porodice", napisala je Nikolina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track