Ivan plakao i izjavio Sari ljubav, njoj se povraćalo

Grubo ga odbila

Ivan plakao i izjavio Sari ljubav, njoj se povraćalo

Stars -
Ivan je zaplakao, a kada ga je Sara upitala zbog čega plače, rekao je da je voli, a ona da joj se povraća

Sara je proslavila svoj rođendan na Farmi i tom prilikom joj je Ivan Marinković izjavio ljubav.

Sara i Ivan su plesali. Ivan je prokomentarisao kako mu je jako lepo i drago što joj je rođendan. Priznao joj je da je tokom popodneva plakao kada ju je ugledao.

Trajanovićeva ga je upitala za razlog suza, na šta je on odgovorio da mu se sve skupilo u vezi sa njom. Sara je potom prokomentarisala kako joj se povraća.

Na pitanje da li je on uzrok takvog osećanja, Sara je rekla da nije. On je potom nastavio sa komplimentima pritom rekavši da je voli i da mu se uvek može obratiti ukoliko joj nešto bude bilo potrebno.

"Draga si mi drugarica, uvek ću te voleti". Rekavši da joj se vrti u glavi zbog plesanja, Sara je prekinula ples i otišla u drugu prostoriju.

21.01 Jelena i Edin su se domunđavali napolju, a posle otišli kod WC, seli jedno pored drugog i ljubili se.

20.39 Sara je dobila tortu i čestitke od roditelja i prijatelja za rođendan. Rekla je da joj je mnogo drago što je na Farmi i što je sa tim ljudima tu. "Fale mi naravno prijatelji i porodica. Hvala vam što postojite i što se smejete sa mnom i plačete sa mnom." Sara je plakala dok je čitala pismo. Ivan je rekao da je siguran da je Sara očekivala čestitku od Akija, ali da je znao da je neće dobiti.

Sari se sviđa što nema para na Farmi i što su se svi snašli da joj naprave neki poklon.

20.07 Zorica Marković i Šeki Turković su imali žestoku svađu na Farmi. "Ja sam za sve ovde institucija Šeki", počela je Zorica Marković. "Pa čak i za tebe, eto. Mašeš ovde Jeleninim glasovima, kao da su tvoji. Kako te bre nije sramota".

"Ja mogu sve da vas p***šam kako hoću. Do juče ste svi vi pevači pili kao smukovi, a ja sam radila. Mogu u milion da se opkladim da ću da ti vidim leđa. Ti si jedna p***a dvolična. Sad kad ti legnem na kičmu Turkoviću...", rekla je Zorica, a Šeki joj je rekao "Mnogo si se za*****a".

Pevačica mu je rekla da će mu napraviti pakao na Farmi. "Nećeš moći ni da spavaš, ni da pi**š, ništa... Ti si bivši čovek, bivši pevač, zamrznut pre 100 godina", rekla je Zorica

Šeki se žalio da ga Zorica maltretira "Uzela je moj čist veš i bacila ga na prljav pod. Još mi je pripretila i rekla da je to samo početak"

Zorica je zaplakala. "Ti kažeš da su moji poslovi propali i da sam nula. Nemoj to da mi pričaš i da lažeš ljude ovde. Mogao si da mi kažeš da sam ružna, debela i glupa, ali to ne možeš da mi kažeš. Nosim srce u rukama."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track