Suzana Mančić promovisala novu knjigu
Foto: Dragana Udovičić

Kao da sam sanjala

Suzana Mančić promovisala novu knjigu

Stars -
Autorka je pročitala nekoliko delova svoje nove knjige, koju je posvetila ćerkama Teodori i Nataliji, koje su prisustvovale ovom događaju

Iako je nedavno operisala kuk i kreće se uz pomoć štapa, TV lice Suzana Mančić stala je na štikle, obukla plavu haljinu i nasmejana dočekala goste na promociji svoje knjige "Kao da sam sanjala“ u sali hotela "Metropol".

"Ona je čak i sa štapom seksi", prokomentarisao je novinar Milomir Marić, koji je zajedno sa Vanjom Bulićem govorio na promociji Suzanine knjige. Autorka je pročitala nekoliko delova svoje nove knjige, koju je posvetila ćerkama Teodori i Nataliji, koje su prisustvovale ovom događaju.

"Prvi put sam na štiklama posle operacije ali sam se brzo navikla jer sam ja žena koja živi na štiklama. Idem na fizikalnu terapiju, čeka me odlazak u banju i onda ću biti kako treba", rekla je Suzana Mančić.

Knjigu "Kao da sam sanjala“ prati i audio izdanje, namenjeno slabovidim osobama. Promociji je prisustvovalo dosta Suzaninih prijatelja među kojima i Ruška Jakić, Ekstra Nena, Aleksandra Janković, Milica Milša u pratnji supruga Žarka Jokanovića, Nada Macura, Suzana Petričević, Slavica Tripunović Dajana...

Promociji nije prisustvovao Suzanin verenik Simeon Ocomokos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track