ANKETA KO ĆE DOBITI VIŠE ŠTAPIĆA: Sloba ili Marijana?

Sara direktno nominovana

ANKETA KO ĆE DOBITI VIŠE ŠTAPIĆA: Sloba ili Marijana?

Stars -
Večeras će prvog duelistu izabrati farmeri, dok će publika izabrati drugog

Ovonedeljni gazda, Lepi Mića, odlučio je da za ženskog slugu postavi Marijanu, a za muškog Slobu. Sara Trajanović je direktno nominovana jer je u toku dana polila Jelenu Golubović vodom.

On je rekao da mu je bilo veoma teško da odluči. "U poslednja dva dana se svašta izdešavalo, pa mi je sve poremetilo kompoziciju", rekao je Mića.

"Sloba je moj drug, i neće se naljutiti, znam", što je Sloba i potrvdio. Za ženskog slugu je stavio Marijanu. "Ona je tek došla, mlada je, zgodna je, i moći će na pijaci dobro da odradi. Njih dvoje su mladi, mislim da nećemo imati problem sa njima.", rekao je Mića.

Sloba je rekao da je očekivao da će ga Mića postaviti za slugu. "Potrudiću se da sve ispoštujem do kraja. Biću dobar sluga".

Marijana je rekla da je očekivala nominaciju. "Imam mali problem sa nogom, pijem lekove, ali ću se potruditi maksimalno sve da odradimo. Cilj je da niko ne bude gladan, i ja ću da odigram nešto na pijaci", rekla je Marijana uz osmeh.

Večeras će prvog duelistu izabrati farmeri, dok će publika slanjem SMS glasova izabrati drugog dulistu koji će se u areni sa Sarom boriti za opstanak na imanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track