Anastasija Buđić: Soraja i ja smo zakopale ratne sekire!
Foto: Damir Dervisagic

Plejbojeve zečice rešile nesporazume

Anastasija Buđić: Soraja i ja smo zakopale ratne sekire!

Stars -
Anastasija i Vučelićeva zaboravile na brojne uvrede koje su jedna drugoj upućivale prethodne dve godine

Kao da se ništa nije desilo.Anastasija Buđić i Soraja Vučelić opet su postale drugarice. Plejbojeve zečice su posle dve godine ćutanja jedna drugoj oprostile sve uvrede i ponovo zajedno izlaze u grad. Ispijaju kafePaparaco Kurira ih je nedavno uslikao kako se druže u jednom kafiću u Ulici Strahinjića Bana, poznatoj kao Silikonska dolina. Da bismo proverili kako je došlo do pomirenja ljutih suparnica, pozvali smo Anastasiju, koja nam je rekla da je sukob sa Sorajom ostao u prošlosti. Ona ističe da joj je drago što se pomirila sa starom drugaricom.Zajedno jače- Tačno je, pomirile smo se. Svi nesporazumi su sada iza nas. Zakopale smo ratne sekire. Zajedno smo jače - kroz smeh nam je rekla Anastasija.Pozvali smo i Soraju.- Ne bih od toga da pravimo cirkus jer smo i pre bile drugarice. Rešile smo sve nesporazume - bila je kratka Vučelićeva.Inače, njih dve su zaratile zbog izbora za Plejboj plejmejt devojku, na kojem je pobedila Soraja. Umesto nje, na svetsko takmičenje je otišla Anastasija i od tada datira njihov verbalni sukob i medijsko prepucavanje.

Anastasija o Soraji:Pomenutu mislim da ne poznajem, ali ne volim da svoj medijski prostor mnogo trošim na druge ljude, sem ako nisu kvalitetni ili moji saradnici.

Soraja o Anastasiji:Anastasija laže! To nema veze s mozgom! Sve je izmislila samo da bi došla u novine. Ja imam jednogodišnji ugovor s Plejbojem i idem kod Hjua Hefnera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track