DOBAR BAKŠIŠ: Indiri Abdul dao 5.000 evra!

Spiskali sve

DOBAR BAKŠIŠ: Indiri Abdul dao 5.000 evra!

Stars -
Biznismen Abdula trpao je novčanice u torbu posle koncerta u Parizu, ali smo taj novac noć kasnije zajedno potrošili, kaže Indira

Indira Radić nakon koncerta u Parizu izašla je sa 5.000 evra težom torbom, koju joj je parama napunio izvesni Abdula, biznismen koji je na silu ubacivao pare u torbu pevačicinog prijatelja.

"Na koncertu u Parizu upoznala sam izvesnog Abdula, za koga se ispostavilo da je veoma imućan biznismen. Dok sam pevala, uporno je pokušavao da me zakiti novcem. Sa mnom je bio i moj prijatelj Bata Spasojević, koga sam zamolila da mu objasni da ja nikada ne uzimam bakšiš, ali je on toliko insistirao da je na kraju počeo da trpa novčanice u Batinu torbu. I to sve u apoenima od po 500 evra. Kada je Bata posle svega zavirio u torbu, unutra se nakupilo 5.000 evra. Bili smo u šoku", ispričala je Radićeva i dodala da se tu druženje sa Abdulom nije završilo.

"Sutra uveče smo pozvali Abdula i sa njim otišli u provod i sve parice spiskali. Kasnije je on dolazio i u Beograd, ali zbog obaveza, ne zbog mene", rekala je Indira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track