FARMA PREGLED MIĆA ROMANI: Ceo dan se izležavaš i spavaš!

Nervozan

FARMA PREGLED MIĆA ROMANI: Ceo dan se izležavaš i spavaš!

Stars -
Svi se žalite, sve vas nešto boli, ceo dan spavate i izležavate se, vikao je Mića

Romana i Lepi Mića su se svađali oko spavanja.

"Svi se žalite, sve vas nešto boli, ceo dan spavate i izležavate se", rekao je Mića. Romana je pokušala da objasni da ona spava samo kad joj nije dobro.

"Ma ko ti šta kaže, samo nemoj da vičeš od ujutru i da lupaš vratima", rekla je Romana. "Pa nisam ja kriv što vrata škripe, ulaze po sto puta u sobu. Sad neće niko da spava", rekao je Miča i dodao da prave kasarnu od Farme i da non-stop spavaju.

Romana ga je opominjala samo da ne viče.

21.12 Ekrem ne zna šta znači reč "nudista". On je Ivanu, Katarini i Zorici rekao da nudista znači udvaranje.

20.44 Ivan Marinković i Zorica Marković su se prepirali kod kazana za rakiju. "Ko si ti bre? Ti si niko i ništa! Bivši! Operi se nekad. Promeni šorts nekad", vikala je Zorica na Ivana, a Ivan joj je rekao da ne želi sa njom da se svađa, ali joj je odgovorio na uvrede. "Ti si propala pevačica. Ja tebe uopšte ne gledam kao žensko i ne mogu da te gledam. Teleća glavo", završio je Ivan i pomerio se da ne bi nastavio svađu.

20.36 Marko Vukotić rekao Jeleni Golubović "Kako si seksi u toj kratkoj haljinici. Namerno si došla tu da izazivaš", rekao je Marko i onda se nekoliko njih skinulo i prskali su se vodom.

20.29 Boris i Kaća su pričali o tome što Ivan priča da je njihova veza lažna. Takođe se imanjem povela priča o Kaćinom porno snimku.

20.24 Sara napala Slobu. "Ja sam devojka iz srednje klase. Nisam sponzoruša i žao mi je što tako misliš. Ja imam pare sebi da platim hranu i piće, vozim roditeljski auto i to je to", rekla je Sara.

20.04 Divna držala Jeleni lekciju. "Sad kad si zakuvala, moraš da igraš svoju igru. Japa dolazi ovde i toliko insistira na tome da si ti njega prevarila da bi što duže ostao ovde. On želi svoju promociju. Očigledno je da je zaljubljen u tebe", rekla je Divna.

Japa je rekao da on pokušava da dokaže da su oni zaista bili u vezi. "Ona za mene kaže da sam najbolji čovek na svetu. Ne želim da priča tako, želim da kaže istina"

"Dama sam, neću da skačem, neću da psujem.", rekla je Jelena.

Japa je kasnije pričao iza WC kako mu Jelena deluje kao da je drogirana, dok je Jelena trvdila da nije verovala da može neko toliko da joj odgovara kao Edin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja