ŽELJKO ŠAŠIĆ: Ćerka se otrgla iz mog života!

U pubertetu

ŽELJKO ŠAŠIĆ: Ćerka se otrgla iz mog života!

Stars -
Osećam se nekako polovično jer su se iz mog života nekako naglo otrgle i Sofija i moja sestričina Tijana

Željko Šašić, dok svakodnevno dobija pohvale zbog učešća u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", još ne zna impresije o svojim imitacijama od ćerke Sofije jer, kako kaže, nije se čuo s njom. Kako se njegova bivša supruga Sonja udala za Acu Lukasa, njihova ćerka živi s njima, a dok je u jednom intervjuu ispričao da se mezimica naglo otrgla iz njegovog života."Sofija mi ništa nije rekla, nismo se čuli. Osećam se nekako polovično jer su se iz mog života nekako naglo otrgle i Sofija i moja sestričina Tijana, koju sam uvek gledao kao svoje dete. Sofija je u pubertetu, a Tijana u Dubaiju", izjavio je Šašić.

"Ima istine u tome što sam rekao. Ja sam u proteklom periodu ispratio mnoge ljude, pa sam zbog toga to i izjavio. Sofija je ušla u pubertet i eto", rekao je pomalo zbunjeno pevač, a kada smo ga pitali da li se čuje sa ćerkom i kada je poslednji put bio sa njom u kontaktu, kratko je odgovorio:

"Čuli smo se pre 24 časa. Po tom pitanju nemam šta da pričam - bilo je sve što je rekao Šašić, ali je dodao, kad je reč o šou "Tvoje lice zvuči poznato", da se dobro snašao u ulozi svog rivala Ace Lukasa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja