Dunja Ilić: Zbog epilepsije nisam smela na Farmu, a napustila sam i muziku

Otvorila dušu

Dunja Ilić: Zbog epilepsije nisam smela na Farmu, a napustila sam i muziku

Stars -
Zaista je trebalo da uđem u ovogodišnju "Farmu" i produkcija je u potpunosti bila upoznata s tim da ja imam epilepsiju. Međutim, problem je nastao onda kada nismo mogli da se dogovorimo, da li bi meni lekovi mogli da budu na vreme dostavljeni u Lisović.

BEOGRAD - Potencijalna učesnica "Farme", bila je i pevačica Dunja Ilić, ali ona se odrekla seoskog života zbog bolesti, preciznije epilepsije, s kojom se bori godinama.

Ona je otkrila da je veoma strahovala od onoga što se nedavno desilo Igoru Stavroviću, od napada koji je mogao da ga košta života.

- Zaista je trebalo da uđem u ovogodišnju "Farmu" i produkcija je u potpunosti bila upoznata s tim da ja imam epilepsiju. Međutim, problem je nastao onda kada nismo mogli da se dogovorimo, da li bi meni lekovi mogli da budu na vreme dostavljeni u Lisović. A ja sam se veoma plašila da se i meni ne desi ono što se dogodilo Igoru. Nisam upućena baš u detlje njegovog slučaja, ali ja sam se stvarno plašila od toga da će stres i nemogućnost da se naspavam dovesti do toga da ponovo doživim epileptični napad- kaže Dunja otkrivajući kako je imala prvi napad.

- Prvi napad imala sam pre tri godine, kojeg je moj dečko opisao kao nesvesticu s nekoliko trzaja, što je verovatno bil posledica mog tadašnjeg načina života. Eksperimentisanja s medikamentima i alkoholom, ali i posledica nespavanja, neredovne ishrane i stresa. Prvi put lekari su to zaveli kao krizu svesti, a kada sam nastavila po starom napad se ponovio- ne krije Dunja Ilić.

Ona je ispričala da je kod ponovljenog napada epilepsije, koji ju je zadesio kod kuće povredila bradu (tri kopče), te da je posle toga u bolničkom kartonu bila zavedena kao epileptičar. Prepisani su joj lekovi i kako ona ističe uprkos izlascima i stresu od tada nije imala nijedan napad.

Takođe zbog problema s alkoholom prestala je da se bavi muzikom.

- Imala sam problem s alkoholom i to sam rešila. Do toga me je doveo neuredan život, kao i različite situcije koje sam imala baveći se muzikom. I kada sam shvatila da estradna scena nije dobra po mene-povukla sam se. Možda se jednog dana promeni muzička klima i ja se vratim svom omiljenom hobiju pevanju- ispričala je Dunja Ilić otrkivajući da će se u budućnosti baviti prodajom nameštaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track