POGLEDAJTE DUET GILETA I ALEKSANDRE: Nežni dodiri pred kamerama!

Ma pusti ponos

POGLEDAJTE DUET GILETA I ALEKSANDRE: Nežni dodiri pred kamerama!

Stars -
Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović, iako nisu više par, odlično sarađuju zajedno pa su snimili i duetsku pesmu

Zvezde Granda Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović navodno više nisu par, ali su zato snimili duetsku pesmu "Ma pusti ponos", koju su premijerno izveli u Grand šou. Nastup mladih zvezda Granda je bio veoma emotivan i sve vreme su jedno drugom upućivali nežne poglede. Grlili su se na sceni i nežno dodirivali pred kamerama dok su izvodili svoju pesmu.

Podsetimo, Amar i Aleksandra, kako prenose mediji, više nisu par, i stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu posle nekoliko mirenja i raskida. Iako su snimili duet, pobednik poslednje sezone Zvezde Granda uživa u ljubavi sa novom devojkom, a Prijovićevu gleda kao drugaricu.

"Imam devojku sa kojom uživam. Aleksandra i ja smo kolege, poštujem je, imamo sada duet koji se nadam da ću publika lepo prihvatiti i to je to. Moja devojka ne voli da se slika i medijiski eksponira i ja ću to poštovati", izjavio je Amar Jašarspahić.

Amar i Aleksandra zajedno u studiju
Amar i Aleksandra zajedno u studiju

"Njih dvoje su veoma profesionalni i njihov odnos ne utiče na njihovu poslovnu saradnju i poneli su se veoma zrelo. Shvatili da im je mnogo bolje da budu drugovi, a Aleksandra uopšte nije ljubomorna na njegovu novu devojku, čak joj je i draga", dodao je izvor blizak Grandovom pevaču.

Međutim, pevač još nije obavestio svoje fanove na Fejsbuku da ima novu devojku, pa tako na ovoj društvenoj mreži i dalje stoje Aleksandrine i njegove fotografije i emotivni statusi.

Tako je 28. avgusta Gile napisao da su se Aleksandra i on pomirili i postavio zajedničku fotografiju, 28. septembra Gile je takođe objasvi zajedničku fotografiju uz komentar "Lepotica moja". A tu je i fotografija iz studija, a kojoj su zagrljeni. I na Aleksandrinom Fejsbuku mogu se videti njihove zajedničke slike, a poslednja je iz studija od 25. septembra gde Aleksandra drži Gileta pod ruku i izgledaju zadovoljno.

Podsetimo, Amar i Aleksandra su svoju vezu započeli još dok je trajalo takmičenje Zvezde Granda, a Jašarspahić je svojevremeno pričao da će se koleginicom i oženiti i da će se zajedno useliti u stan koji je dobio kao pobednik Zvezda.

http://www.youtube.com/watch?v=zQH29dO6C48

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track