FARMA 56. DAN EDIN IZGUBIO ŽIVCE: Japa, saviću te ko kiflu!

Izveređao mu devojku

FARMA 56. DAN EDIN IZGUBIO ŽIVCE: Japa, saviću te ko kiflu!

Stars -
Aleksandar Marinković se veoma prostački obratio bivšoj devojci Jeleni, pa je Škorić poludeo i zabranio mu da prilazi pevačici

Edin Škorić izgubio je živce kada je Aleksandar Marinković Japa rekao njegovoj devojci Jeleni Jovanović da je d.oca i pripretio.Naime, Jelena se požalila Edinu da joj je Japa u prolazu obratio veoma prostački i Edina je odlučio da se obračuna sa Japom. "Prošao je pored mene i rekao gde si d.oco. Nisam htela da slušam dok on sa Ekremom priča o meni. Na sastancima govori meni je žao, pa hvata u momente u prolazu me uhvati", pričala Jelena.

"U prolazu će i da dobije. Ima da ga ko kiflu savijem, kada ga ošamarim ima da se pet puta okrene", pobesneo je Edin. Divna je pokušala da ga smiri rečima da je Japa mrtav pijan i da ne zna šta govori. "On je mrtav pijan", rekla je Divna, a Mića ju je opomenuo da ga ne brani.

"Ne možeš ti njega da promeniš. Ne može on da se smiri. Njega treba kulirati", pokušala je da smiri situaciju Jelena, ali je u to ušao Japa u sobu i Edin mu se odmah obratio i zapretio da Jeleni ne sme više da priđe.

"Poslednji put ti kažem, ozbiljno. Tvoje obraćanje njoj je obraćanje meni. Zadnji put te opominjem. Napolju bi ovakav problem sredio za 36 sekundi, i ovo neće trajati večno. Imaš pristup zabrani Jeleni", zapretio je Edin Japi.

"To što ona tebe laže i ćuti, to je tvoj problem", rekao je Japa.

14.22 Farmeri su podigli slavu. Zorica je išla od jednog do drugog farmera i okadila ih pošto ona slavi Svetu Petku. "Po starim srpskim običajima, ja ću okaditi sve, a ko želi, može da se okadi", rekla je Zorica.

"Želim da pozdravim moju porodicu, prijatelje i sve koje dolaze kod mene na slavu. Ako Bog da, slavićemo dogodine svi zajedno", rekla je Zorica jedva se suzdržavajući se da ne zaplače.

http://www.youtube.com/watch?v=C20fR5DZlIo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja