SUZANA MANČIĆ: Lutrija mi je promenila život!
Foto: Damir Dervišagić

Gostovanje u Hrvatskoj

SUZANA MANČIĆ: Lutrija mi je promenila život!

Stars -
Najlepše stvari u životu događaju se neplanirano. Loto izvlačenje sam počela da radim u trenutku kada sam prestala sa svim estradnim i televizijskim aktivnostima, rekla je Suzana

Najpoznatija loto devojka na ovim prostorima, Suzana Mančić, gostovala je u Hrvatskoj gde je izvlačila "sedmicu"

Ona je za jednu lokalnnu televiziju ispričala koliko joj je lutrija promenila život.

"Najlepše stvari u životu događaju se neplanirano. Loto izvlačenje sam počela da radim u trenutku kada sam prestala sa svim estradnim i televizijskim aktivnostima, u želji da završim fakultet (studirala sam pravo). Na nagovor dvojice prijatelja, koji su radili u marketingu televizije Beograd (EPP), počela sam izvlačiti brojeve lota, koje je, kao što vidite, obeležio ceo moj život i karijeru. Loto brojeve sam izvlačila četiri godine, što je gledala cela ondašnja Jugoslavija i tako sam dobila epitet loto devojke", prisetila se Suzana.

Mančićka je rekla da joj je bila velika čast da bude gošća Hrvatske lutrije. "Drago mi je da su se baš mene setili prilikom obeležavanja. Naravno da mi je bilo drago i da ponovno budem u studijima Hrvatske televizije, da vidim stare kolege i prijatelje. Ali i da me vide mlađi, koji ni ne znaju za mene."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track