FARMA 63. DAN Pogledajte Jelena Golubović peva pesmu JK!

Farma žurka

FARMA 63. DAN Pogledajte Jelena Golubović peva pesmu JK!

Stars -
Ćemo je pevao Karleušinu pesmu "Afrodizijak", a Jelena Golubović je sve vreme skakala, plesala a onda je čak i uzela mikrofon i otpevala reč pesme

Luda žurka.Gosti na imanju u Lisovićima bili su Nada Topčagič i Ćemo. Čim je Nada ušla u kuću počela je žestoko, a najviše se obradovala Lepom Mići, kojem se bacila u zagrljaj, dok je pevala svoj veliki hit "Jutro je". Jelena Golubović je odmah skočila na noge, i iako je bila pošteđena do petka i nije skoro izlazila iz kreveta, na žurki je bila najveselija.

Čak je i zapevala pesmu Jelena Karleuše, koju od početka rijalitija neprestano spominje i govori da ona nije nikakva pevačica zbog čega je u neprestanoj svađi sa Divnom Karleušom, a novinarka ju je čak i počupala pa je ove nedelje i direktno nominovana.

Ćemo je pevao Karleušinu pesmu "Afrodizijak", a Jelena Golubović je sve vreme skakala, plesala a onda je čak i uzela mikrofon i otpevala reč pesme.

Podsetimo, Jelena Golubović je ove nedelje izvređala pevačicu tako da ju je Divna počupala za kosu i otkinula lančić. "Vaša ćerka ne ume da peva, svi to kažu i niko je ne smatra za koleginicu. Ona je krvavim rukama snimila CD", govorila je Jelena.

Jutros je Jelena potvrdila da je pevala pesme Jelene Karleuše.

"Pa šta ako sam pevala. Ona ima samo tri hita", rekla je Golubovićka Zorici Marković, koja joj je potom savetovala da prestane da spominje ta tri hita jer je dosadila s tim.

http://www.youtube.com/watch?v=WHoyI5DE9xA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track