Sara i Ivan se ljubili iza WC?

Ne zna šta hoće

Sara i Ivan se ljubili iza WC?

Stars -
Misica je zatražila od Ivana da se distanciraju dok su na imanju jer Akiju smeta njihov odnos, pa su pali i oproštajni poljupci

Oproštajni poljupci?!Sara Trajanović i Ivan Marinković ljubili su se iza WC pošto je misica dobila poruku od Akija Markovića da se normalizuje ili da više ne spominje njegovo ime. Misici je Goca Božinovska prenela je poruku mladog pevača Granda, što je Saru veoma pogodilo i odmah je pozvala Marinkovića iza WC da mu objasni da njihov odnos moraju da smanje na minimum.

"Dok smo ovde, moramo komunikaciju da smanjimo na minimum. Nemoj da se ljutiš na mene", rekla je Sara. "Nisi iskrena prema meni, prema sebi. Nisi iskrena, ali poštujem", rekao je Ivan, a onda su se čuli poljupci.

Podsetimo, Sara Trajanović se na početku rijalitija poljubila sa Ivanom Marinkovićem, ali kada je Aki došao na imanje kao gost na žurki, misica je otkačila bivšeg muža Goce Tržan. Produkcija je vratila Akija na imanje, ali je u Lisović proveo samo dve nedelje jer nije ispunio zadatak, što je oboma veoma teško palo. Ivan Marinković od tada neprestano pokušava da se približi Sari, pa je pre nekoliko dana i uspeo da se uvuče u njen krevet.

http://www.youtube.com/watch?v=eVfxKI2oMPk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track