Božinovska na žurki na imanju u Lisoviću poručila Trajanovićevoj da treba da se smiri ako misli da zadrži Markovića

Informacije iz spoljnjeg sveta.
Andrija Marković je preko Goce Božinovske poručio Sari Trajanović da se smiri. Pevačica je preksinoć bila gost na žurki na imanju u Lisoviću i od mlađeg kolege dobila je zadatak da njegovoj devojci prenese da se uozbilji ili da ga zaboravi. Akiju smeta što se Ivan Marinković muva oko Trajanovićeve i smatra da bi ona trebalo da ignoriše bivšeg muža Goce Tržan.

Kad je Božinovska prenela poruku Sari, ova se veoma potresla i briznula u plač.
- Aki mi je rekao da ti prenesem da se normalizuješ ili da više ne spominješ njegovo ime.
- Da, znam, pretpostavila sam.
- A ti znaš šta to znači, ja ne znam.

- Ja znam! Da, dobro. Ako možete nekako, pošto mi je mnogo teško, ceo dan sam plakala, samo mu recite da mi je mnogo teško i stvarno se trudim i dajem sve od sebe. To je bilo vezano za Ivana (prekinut ton na snimku). Bila sam srećna jer sam mislila da će doći, živim od petka do petka da ga vidim, i sad sam opet plakala. Samo mu recite da mi je mnogo teško i da se zaista trudim i da ću ga ispoštovati do kraja. Hvala vam.

Trajanovićeva je kasnije otišla sa Suzanom Perović iza poljskog WC da joj kaže šta joj je Goca ispričala. Pozvala je i Marinkovića i rekla mu da će morati da se distanciraju. Međutim, jedan portal je juče objavio da su se njih dvoje posle toga navodno ljubili iza toaleta.

Pozvali smo Akija da nam prokomentariše poslednja dešavanja.
- Moje namere su bile časne. Ne kažem da nije ista situacija i s njene strane, ali ono što se vidi na televiziji nije nimalo prijatno. Ja sam svoje rekao preko Goce, ali ne znači da se situacija neće promeniti - naglasio je pevač.

(m. d.)
Može lako da postane da ih samo ovaj potpis vezuje... Sara i Aki

Ivan je pogan, ona voli Akija

Sarina majka Rosita Trajanović tvrdi da njena ćerka nema ništa sa Ivanom i da iskreno voli Akija.
- Sara je preksinoć imala temperaturu i Ivan ju je pokrio. Ona tu nije ništa kriva. Prihvatila sam Akija jer je dobar dečko, od Ivana nema ništa jer je pogan, nevaspitan i navalentan. On nju proganja, a Sara nije ništa kriva i voli Akija.

http://www.youtube.com/watch?v=f1xDCgu1Px8