SAMA PROTIV SVIH: Sara u svađi sa ukućankama, neće da pere sudove!

Razmažena

SAMA PROTIV SVIH: Sara u svađi sa ukućankama, neće da pere sudove!

Stars -
Sara je otišla u kuhinju i rekla da treba da se obrišu podovi, što je dodatno izazvalo gnev kod žena, jer smatraju da ona nema pravo da organizuje i deli poslove

Sara Trajanović posvađala se sa gotovo svim ženama na imanju oko pranja sudova, dok ju je Ivan sve vreme podržavao i štitio.

Naime, Marijana je odbila da pere sudove zato što je to već par dana radila: "Ja neću da perem sudove zato što hoću da svi budemo isti", rekla je Marijana.

Sara je zatim otišla u kuhinju i rekla da treba da se obrišu podovi, što je dodatno izazvalo gnev kod žena, jer smatraju da ona nema pravo da organizuje i deli poslove.

"Ma koga briga što treba da se obrišu podovi, nemamo čiste šerpe", rekla je Suzana.

"Ja nisam gazda, samo kažem šta treba da se radi", rekla je Sara i dodala da će ona oprati sudove. "Ti sad pereš sudove iz besa", rekla je Suzana, a misica je tek onda počela viče i da se svađa.

"Čekam vodu, šta me napadate, niste mogle da se dogovorite ko će da pere sudove i ja ću ih oprati", rekla je Sara. I Simonida se ubacila u raspravu i rekla da je Sara vrlo drska i da je izvređala.

"E tebe već svi vređaju, šta god da ti kažu, vređaju te. Simonida, odstupi od mene. Bezobrazna si, nema više kud", rekla je Sara.

Jelena Jovanović je pokušala da smiri Saru i da joj kaže da će ona oprati sudove, međutim, nije uspela, jer je Trajanovićeva sve vreme vikala. Jovanovićeva je rekla da je Sara debil i da ne može više da je sluša.

"Ja tebe za 80 dana nisam uzela u usta i nemoj me nazivati debilom, ti si debil", vikala je Sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track