Majka Jelene Golubović: Brinem za ćerkin život, treba da im vrati istom merom!

Uplašena

Majka Jelene Golubović: Brinem za ćerkin život, treba da im vrati istom merom!

Stars -
Ja sam nemoćna da odavde uradim bilo šta i samo gledam i čekam ko će moju jadnu Jelenu sledeći na napadne, kaže Jelenina majka

Posle izmicanja stolice Jeleni Golubović, pre manje od mesec dana, kada je povredila kičmu, Ivan Marinković je u rijalitiju Farma sada i gurnuo rediteljku, a njena majka Svetlana Golubović apeluje na svoju ćerku da i njemu, ali i Lepom Mići, koji je verbalno napada, vrati istom merom- udarcem.

Jelenina majka je veoma uplašena za ćerkin život i samo čeka kada će je neko verbalno ili fizički napasti.

"Ja sam nemoćna da odavde uradim bilo šta i samo gledam i čekam ko će moju jadnu Jelenu sledeći na napadne. Vidim da je zadruga kaznila Ivana zato što je gurnuo Jelenu, ali se ipak plašim za njen život i to sam već jednom rekla. Nadam se da zadruga ima u vidu činjenicu da većina njih tamo pokušava da povredi Jelenu. Svojoj ćerki bih poručila da i Ivanu i Mići vrati istom merom i da ih udari", apeluje Svetlana Golubović, koja komentariše i verbalni napad Lepog Miće na njenu ćerku, kada joj je rekao da je bedna jer ne obeležava slavu.

"Njena slava će tek biti. Koliko je meni poznato, slava se slavi u krugu prijatelja, tako da sami možete da zaključite da li će Jelena tamo bilo šta slaviti", tvrdi rediteljkina majka, koja se osvrnula i na Mićinu izjavu da Golubovićevu ni rođena majka ne voli.

"Ne znam ko Miću voli, a Jelena ima širok krug prijatelja iz raznih profesija u čitavom gradu. Ona je veoma voljena, a Mići bi bilo bolje da se zapita da li njega neko voli?", predložila je Svetlana Golubović.

"Poslala sam ćerki inhalator, stanje joj se pogoršalo!", dodaje Svetlana. Pored čestih napada, kako kaže majka Jelene Golubović, rediteljka ima probleme i sa grlom, te joj je zbog alergijske reakcije poslala inhalator, ali nije sigurna da je njena ćerka pošiljku dobila.

"Jelena ima alergijski laringitis i pre ulaska u Farmu je išla na terapiju, a sada, pošto ne ide, stanje joj se pogoršalo. Ja sam joj poslala inhalator, ali nisam sigurna da joj je to stiglo i stvarno se nadam da će se i sama potruditi da sačuva to grlo", kaže zabrinuto Jelenina mama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track