OSTALI GLADNI: Romana zaboravila da odnese hranu Edinu i Jeleni!

Spavala do dva popodne

OSTALI GLADNI: Romana zaboravila da odnese hranu Edinu i Jeleni!

Stars -
Romana je u nedelju ustala u dva sata popodne i gotovo zaboravila na farmere koji su dan proveli u izolaciji, Edin i Jelena pokušali su da dozovu pevačicu da im donese hranu

Edin Škorić i Jelena Jovanović jučerašnji dan proveli su u izolaciji, a Romana, kao gazdarica, trebalo je da im donese hranu, vodu i sve što im je potrebno, međutim, pevačica to nije uradila.

Naime, Romana je u nedelju ustala u dva sata popodne i gotovo zaboravila na farmere koji su dan proveli u izolaciji, Edin i Jelena pokušali su da dozovu pevačicu da im donese hranu.

"Gazdarice, hoćemo hranu, kafu i vodu. Nema te ceo dan", vikali su zajedno. Međutim, Romani se to nije dopala.

"Bila sam jako iznenađena što su Edin i Jelena vikali. Rekli su kako nisam čovek, ne obraćam pažnju na ljude. Baš sam se iznervirala", rekla je Romana u intervjuu. Ona je kasnije komentarisala sa Zoricom to što su oni uradili.

"Kao da se ovde neko najeo, a oni nisu dobili, pa će umreti od gladi. Ne mogu da razumem da neko jede na svakih sat vremena", kaže Romana.

I Sari Trajanović je zasmetalo to što Romana nije odnela hranu farmerima koji su u izolaciji, pa su se posvađale.

"Došlo je do sukoba između mene i Romane, jer mi se nije dopalo što je ustala u 2 popodne i nije odnela ljudima hranu. Meni je to zasmetalo, jer niko ne može da im odnese hranu osim nje. Ona se bunila kako su je probudili, zamisli, u 2 sata je probudili", komentarisala je Sara u intervjuu

Romana je kasnije odnela hranu farmerima i rekla da nije lepo što su je prozivali. "To što ste me prozivali je jako ružno, ali hvala vam", rekla je Romana Edinu i Jeleni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track