Suzana očitala bukvicu Sari: Svi ti se smeju, histerišeš i glumiš klovna!

Ne prepoznaje je

Suzana očitala bukvicu Sari: Svi ti se smeju, histerišeš i glumiš klovna!

Stars -
Prvo je Suzana pred svima napala Saru zbog konstantne histerije i nadglašavanja ostalih farmera da bi joj kasnije prišla i u sobi. Sara je ležala na krevetu, a Suzana joj je "čitala bukvicu"

Kako bi se oslobodili paklene nedelje ili je bar malo ublažili, farmeri su igrali Masne fote, međutim Sara Trajanović je prekinula igru, nakon čega ju je Suzana žestoko napala.

Romana je ustala i pitala Saru: "Da li si ti krštena? I šta se sa tobom dešava danas?!", a Sara joj je kratko odgovorila sa: "Krštena sam! Ja sa tobom ne razgovaram!", njih dve su se prepucavale nekoliko minuta, da bi se onda Romaninom mišljenju da se Sara svima popela na glavu pridružila i Suzana Perović.

Prvo je Suzana pred svima napala Saru zbog konstantne histerije i nadglašavanja ostalih farmera da bi joj kasnije prišla i u sobi. Sara je ležala na krevetu, a Suzana joj je "čitala bukvicu".

"Jako si postala agresivna. Glumiš klovna, ljudi se čude tvom ponašanju. Ružno je, mnogo si počela da psuješ. Jel si ti ona Sara od pre mesec dana? Ne možeš to da radiš, ja ti govorim kao prijatelj, svi ti se smeju", pričala je Suzana, dok je Sara sve vreme ćutala i slušala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track