FARMA: Duelisti su Edin i Boris

Idu u arenu

FARMA: Duelisti su Edin i Boris

Stars -
U nedelju će se u areni boriti Edin, koji je odbio najviše štapića i Boris, koji je dobio najmanje glasova publike

Farmeri su više štapića dali Edinu Škoriću, dok je publika najmanje glasova dala Borisu Stamenković.

"Hvala puno svima i koji su dali i koji nisu. Očekivao sam i priželjkivao, spakovao sam se. Idemo dalje", rekao je Edin.

Ovonedeljni gazda Ekrem Jevrić za muškog slugu izabrao je Edin Škorić, dok je za ženskog postavio Jelenu Jovanović."Edina sam izabrao jer mi je dva puta dao štapić, a ja njemu ništa nisam uradio", rekao je Ekrem i dodao: "Eto vas dvoje da budete sluge, da provedete četiri noći zajedno"."Nisma ljuta, nadam se da ćemo lepo da zagrejemo štalicu", rekla je Jelena Jovanović. Edin je takođe rekao da nije ljut. Tokom nedelje Edin je lobirao kod farmera da njenu daju štapiće i tako poštede njegovu devojku nominacije.

Večeras će prvog duelistu izabrati farmeri, dok će publika slanjem SMS glasova izabrati drugog duelistu.

21.14 - Ognjen je na imanju, farmeri kreću sa deljenjem štapića.

Jelena Golubović kaže da sa Jelenom J. nije imala nikakav konflikt, a sa Edinom se ne trpi. "Pošto Edin voli da glumi advokata i da lobira, dajem štapić Jeleni". Simonida kaže da ni sa kim nije imao konflikt. "Edin je ovih dana više lobirao i bio je bolji prema meni, a Jelena je otpevala pesmu koju sam ja tražila. Edin je ostavio jači utisak i dajem Jeleni šatić".

Romana je dala štapić Edinu, jer je on želeo da stane u Jeleninu zaštitu. Marijana: "Ja Jeci ne mogu da dam štapić, ona je tu za mene od prvog dana, pa dajem Edinu".

"Teška je situacija, da je bilo ko drugi, ne bih se dvoumio: Jelena je super devojka, Edin je pravi drug, svašta može da se nauči od njega. Daću Jeci malu prednost a i hladno je"; rekao je Vajs i dao štapić Edinu.

"Jelena štapić ću dati tebi, jer sa Edinom nisam imao nijedan konflikt, nisam ni sa tobom, ali ja sam uvek za drugove, kapiramo se od prvog dana", rekao je Marko.

Boris kaže da mu nije zanimljivo, jer ih podjednako voli. "Od Kaće i Boris dobijate po jedan štapić", rekao je Boris.

"Vi ste ovde kao jedno, kome god da dam štapić, isto je. Promenio sam odluku danas, mislio sam da dam Jeleni, ali sobzirom da je hladno, daću Edinu", rekao je Sloba.

Ivan Marinković je rekao da se Edin dosta promenio. Dao je štapić Jeleni Jovanović.

"Vi za mene nista jedno, potpuno ste različiti. Znate šta mislim o vama. Jelena je vredna i nikad me nije odbila, Edin takođe. Nikada nismo imali nikakav problem. Daću štapić Edinu jer znam da bi on to voleo", kaže Sara.

Suzana je dala štapić Jeleni. Zorica kaže da je uvek na ženskoj strani pa je dala štapić Edinu.

Ekrem odlučuje ko će otići u izolaciju. "Edina mi je žao, dobar je momak i gospodin, ali bolje je da žensko ostane a Edin da ide, jel tako?", pitao je Jevrić, a Edin se složio.

"Hvala puno svima i koji su dali i koji nisu. Očekivao sam i priželjkivao, spakovao sam se. Idemo dalje", rekao je Edin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track