ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Kerim, Marija, Predrag, Miloš i Marko!
Foto: Printscreen

Šou muzičkih talenata

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Kerim, Marija, Predrag, Miloš i Marko!

Stars -
Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

Žiri je odlučio da u dalji tok takmičenja idu: Kerim Zeljković, Marija Stajić, Predrag Bošnjak, Miloš Vujanović i Gacić Marko.

Prethodne subote prošlo je 5 kandidata: Petar Nisić, Margareta Babić, Mustafa Omerika, Nikola Petraćković i Ljiljana Obradović.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.38 - Šesnaesti takmičar je Saša Oljača, peva pesmu Saše Matića "Samo ovu noć". Aca i Snežana su glasali, a zatim i Šaban uz komentar "Meni je ovo lepo".

Saša je rekao da neće da pita žiri. "Ovo je jak glas sa jako puno falša i mi kažemo ne". On nije prošao.

23.24 - Petnaesti takmičar je Milan Kostić, peva pesmu "Bila mi je topla zima", Sejo Pitić. Zorica, Bosanac i Snežana su glasali.

"Mislim da je jedan od retkih koji je izabrao pesmu po svojoj meri", rekla je Zorica.

Produkcija je odlučila da ga ne pusti. On nije prošao dalje.

23.17 - Četrnaesti takmičar je Kerim Zeljković, peva pesmu "Odiseja", Lea Martina. Zorica je prva glasala, Aca, Snežana, Šaban i na kraju Bosanac.

23.11 - Trinaesti takmičar je Dušan Veselinović, peva pesmu "Soba za tugu" Tošeta Proeskog. Šaban je prvi glasao, a zatim i Bosanac.

Šaban je pitao kolege šta treba da otpeva takmičar da bi pritisnuli taster.

"Meni se ovo uopšte nije dobro. Neka kažu oni koji su glasali", rekao je Aca.

"Za mene je ovo najprofesionalnije otpevao, predivno, čisto, intonativno", rekao je Šaban.

"Sve je otpevao na svom mestu, ali generalno utisak nije dobar", rekla je Snežana, a Saša i Brena su složili.

Produkcija je rekla ne, on nije prošao dalje.

22.50 - Dvanaesta takmičarka je Tea Tairović, peva pesmu "Takvi kao ti", Nine Badrić. Aca je prvi glasao, zatim Snežana i Bosanac.

Saša kaže da je šaban video takmičarku, sigurno bi pritisnuo taster. "Posle moje kume sigurno se nije rodila ta koju bi on stisnuo, tako da nemoj da ti pričaš", našalila se Zorica.

"Devojka je rođena za scenu, ali prethodnu koja je dobro pevala nismo pustili. Ajde neka peva u baražu", rekao je Saša. Ona je prošla dalje.

22.45 - Jedanaesti takmičar je Marko Gacić, peva pesmu "Raširi ruke, o majko stara", Buce Jovanovića. Zorica i Snežana su gotovo istovremeno glasale. Glasali su i Bosanac i Aca, a zatim i Šaban, na samom kraju. On je prošao dalje.

22.38 - Deseta takmičarka je Maja Terzić peva pesmu "Bato", Kaliopi. Zorica je prva glasala, a zatim Aca.

"Ja sam htela da čujem i visoki deo. Mislim da je visoka matrica i da je bilo niže da bi bilo fenomenalno", rekla je Zorica.

"Ja sam bio 50-50, pa ajde da pritisnem", rekao je Aca.

"Ovo je jako zahtevna pesma, moraš da se dobro raspevaš da bi otpevao ovu pesmu. Složila bih se sa ostatkom žirija, jer moraju da dođu kandidati mnogo spremniji", rekla je Brena.

Produkcija je nije pustila i ona nije prošla dalje.

22.35 - Deveti takmičar je Velid Handžić, peva pesmu "Golubica" Šabana Šaulića. On nije dobio nijedan glas i nije prošao dalje.

22.31 - Osma takmičarka je Marijana Prskalo, peva pesmu "Očev zavet" Snežane Đurišić. Ona nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje.

22.07 - Šesti takmičar je Haris Ovčina, peva pesmu Tozovca "Ovamo, Cigani". Aca je prvi glasao, a zatim i Bosanac.

"Pritisnuo sam taster jer dečko peva odlično i što nisam čuo nijedan falš", rekao je Aca. Međutim, produkcija je rekla ne.

"Mi ne bismo trošili naš glas ovde", rekao je Saša.

22.04 - Peta takmičarka je Marija Stajić, peva pesmu "Ne dam bolu", Verice Šerifović. Zorica i Snežana su odmah glasale, odmah zatim Bosanac, Aca i na samom kraju Šaban. Ona je prošla dalje.

21.56 - Četvrti takmičar je Miloš Vujanović, peva pesmu "Još je ne zaboravljam" Baneta Mojićevića. Zorica je glasala zatim Snežana, Bosanac i Aca. Šaban nije glasao.

"Nije mi se dopala interpretacija, ništa specijalno, meni je sve to bilo na ivici nečeg lepog i nečeg što nije lepo. Možda nije izabrao pravu pesmu"; kaže Šaban.

Zorica kaže da je njoj božanstveno. "Dečko koji obećava".

21.50 - Treći takmičar je Stefan Aranđelović, peva pesmu "Kraljica trotoara", Mileta Kitića. Zorica je prva glasala, a zatim i Bosanac. Produkcija će odlučiti da li on prolazi.

Šaban kaže da nije glasao jer mu se nisu svideli krajevi.

"Ja bih mu dala na mladost i lepotu jedno da", rekla je Brena. On je prošao dalje.

21.44 - Druga takmičarka je Jovana Ilić, peva pesmu "Lažem sebe" Zorice Brunclik. Samo Aca je glasao za Jovanu.

"Mislim da je suviše šumadijski otpevala ovu pesmu, neću da komentarišen intonativno. Meni se taj manir nije dopao. Ona zna da peva, ali trebala je nešto drugo da peva", rekla je Zorica.

"Prvu strofu nisam razumeo uopšte, želeo sam da čujem drugu strofu", rekao je Aca koji ju je kasnije pitao da li je mogla težu pesmu da peva. "Mogla si lakšu da izabereš, jer znaš da pevaš".

Produkcija je rekla ne i ona nije prošla.

21.40 - Prvi takmičar je Predrag Bošnjak peva pesmu "Svako ima onog koga nema" Saše Matića. Zorica je prva glasala, a zatim i Snežana, Aca, Šaban, a zatim je Zorica uspela da ubedi i Bosanca da glasa. On je prošao dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track