Darko Popović: Sila će biti omiljena serija u celom regionu

Intervju - direktor PR sektora Pinka

Darko Popović: Sila će biti omiljena serija u celom regionu

Stars -
Najuspešnija turska televizijska saga je toliko dobro snimljena da je to fascinantno, kaže za Kurir programski savetnik Željka Mitrovića

Da vam zima lakše prođe.Budući da se „Farma“ završava za tri nedelje, TV Pink sprema nova iznenađenja i nove programe, kojima planira da zadrži sve probirljiviju televizijsku publiku u Srbiji. Jedan od glavnih aduta je najuspešnija turska serija „Sila“, koja startuje za nekoliko dana. O njoj, ali i o ostalim novitetima, za Kurir je govorio Darko Popović, direktor PR sektora i programski savetnik Željka Mitrovića.- Serija „Sila“ napravila je ogroman uspeh u poslednjoj godini, iako je snimljena nekoliko godina ranije. Vrhunac je podatak iz Hrvatske da je tamo imala duplo bolji rezultat od nove sezone „Sulejmana Veličanstvenog“, a prikazivane su u isto vreme na dve televizije. Razlog za takav uspeh je uzbudljiva priča, koja nas iz Istanbula seli na istok, gde vladaju pravila koja su prilično tradicionalna. Serija je toliko dobro snimljena da je to fascinantno. Siguran sam da će se virus „Sile“ proširiti iz Hrvatske i na Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju, gde će se emitovati na Pinkovim kanalima.Osim ove serije, čime će još Pink iznenaditi svoje gledaoce?- Finale „Farme“ zakazano je za 30. decembar. Dan nakon finala čekaćemo Novu godinu uz „Grandovo narodno veselje“, a od 1. januara stupa na snagu nova programska šema, koja donosi nekoliko novih šou-programa. Ne bih sad otkrivao sve detalje, ali bićete prijatno iznenađeni. Ono što mogu da kažem je da se na TV ekrane vraća „Amidži šou“, koji je dobio dosad neviđenu scenografiju, a i sadržaj emisije je nikad bolji. „X faktor“ će u januaru ući u lajv šou, kad će, osim mentora, o sudbini takmičara odlučivati publika, i tada ćemo prisustvovati formiranju zvezda od takmičara koji su prošli audicije. Finale će biti održano u Areni, naravno uz prenos na Pinku, a tad će nastupiti nekoliko velikih zvezda. Tokom novogodišnjih praznika očekuje nas i nekoliko velikih holivudskih naslova poput „Avatara“.Pink je razvio paket kablovskih programa, kao i novi sistem gledanja televizije putem aplikacije „Klik Pink“, koja trenutno nudi 35 kanala na internetu. Planirate li proširenje?- Uskoro će se postojećim filmskim, muzičkim, zabavnim i edukativnim kanalima pridružiti još dva zabavna programa i nekoliko erotskih. Oni će biti dostupni pre svega kod svih kablovskih operatera u regionu koji imaju Pink paket, a u isto vreme i putem aplikacije „Klik Pink“.(Lj. R.)

Od njih se mnogo očekuje... Junaci serije „Sila“
Od njih se mnogo očekuje... Junaci serije „Sila“

Uvodi mnoge novine... Željko Mitrović
Uvodi mnoge novine... Željko Mitrović

Željko Mitrović je medijski vizionarPopović je sa Željkom i Milicom Mitrović započeo saradnju kao autor nekoliko TV projekata, među kojima je najuspešniji „Paparaco lov“. Ubrzo su ga pozvali da im pomogne u uređivanju programa, a kad je Tanja Vojtehovski otišla, dobio je i funkciju pi-ara cele kompanije. Danas je pomoćnik urednika Pinka u Srbiji i urednik Pinka u BiH.- Nisam od onih koji se pokoravaju mišljenju pretpostavljenih. Smatram da me ljudi plaćaju da bih izneo svoj stav i dao argumente, a ne da bih ih tapšao po ramenu. Od prvog dana Milica i Željko me poštuju, i ja im to i uzvraćam. Pozvali su me u svoj tim u najtežem momentu, kad je kompanija bila u najgorem stanju ikada. To je bio pravi izazov. Bolje sam motivisan u kriznoj situaciji jer je tu teže da se čovek dokaže. Srećan sam što smo zajedno. Zbog sjajnih vizionarskih ideja Željka Mitrovića, uspeli smo da zadržimo tron i titulu najgledanije televizije. Naredne, jubilarne godine za našu kompaniju, svi ćemo, a posebno zaposleni na Pinku, biti svedoci koliko je kompanija ojačala nakon mnogih bura koje su iza nas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track