Boris Stamenković: Vajs treba da pobedi, drugačiji je od svih!
Foto: Printscreen

Farma 5

Boris Stamenković: Vajs treba da pobedi, drugačiji je od svih!

Stars -
Maneken je napustio imanje, a u intervjuu je otkrio da je pored Kaće njegov favorit i Vajs

Boris Stamenković i pored dupliranja glasova napustio je imanje.On je izjavio da je Katarinu poznavao ranije, ali da je njihova ljubav prava. Pored Kaće, njegov favorit je Vajs za kog kaže da je drugačiji od svih.

Boris kaže da je pred ulazak u arenu želeo da ide kući iako je obećao Kaći da će se boriti.

"Borio sam se samo zbog Kaće i to što sam nju ostavio mi najteže pada", kaže Boris i dodaje da joj je rekao da se bori i da bude još jača.

"Svesna je da ja više nisam tu, boriće se, ona je pravična". On kaže da često nije reagovao na provokacije jer se trudio da uvek promisli.

"Za mene je to nekultura, neka svađa i sukobi, trudio sam se da uvek dobro razmislim i da izbegnem ako je moguće", rekao je maneken i objasnio zašto se posvađao sa Ivanom.

"Ja sam prihvatio da muzem kravu što mi je bilo jako teško, a on uopšte nije upoznat u taj posao. Čak sam i sa Edinom razgovarao o Ivanu i on je rekao da se promenio". Boris kaže da je poznavao Katarinu pre Farme.

"Upoznao sam je na moru. Nismo se dogovorili da imamo vezu, ja sam bio protivnik toga, ali došao sam u tu situaciju i žao mi je što sam to rekao". On smatra da ljubav ne može da se dogovori ni da se sakrije.

"Izjavio sam Kaći ljubav kad sam odlazio i to stvarno mislim". Maneken priča da ga je izuzetno dirnuo Vajs iako su imali nekoliko svađa.

"Kad je Marijana ušla bio sam stabilan i usmeren ka Katarini. Kogod da je ušao ne bih bio poljuljan. Marijana je pokaza da se pokazala da se pokazala na jedan način kad su svi tu, a drugačija kad je sama sa nekim", tvrdi Boris.

Borisovi favoriti su Kaća i Vajs. "Ima Vajs nešto vredno pobede, drugačiji je od svih", rekao je maneken.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track