ČUVA BEBU: Ljuba Pantović brine o ćerki jer su otac i muž u zatvoru!

Izdržava Aleksandru i Magdalenu

ČUVA BEBU: Ljuba Pantović brine o ćerki jer su otac i muž u zatvoru!

Stars -
Što se tiče hrane, pelena i osnovnih stvari, uvek će imati to sa moje strane, ali na luksuz, skupe krpe i bunde moraće da zaboravi - rekla je Ljuba

Posle razmirica posle rjalitija, bivša farmerka Ljuba Pantović preuzela je brigu o maloletnoj ćerki Aleksandri S. i njenoj bebi. Aleksandrin otac i Ljubin bivši suprug Karađorđe Subotić u pritvoru, dok je otac njenog unuka Aleksandar Čabarkapa u zatvoru.- Od prvog dana otkad je izašla iz porodilišta Ljuba finansira svoju maloletnu ćerku, kupuje joj sve što je potrebno za izdržavanje deteta. Iako nije najsrećnija sa ćerkinim izborom, ona joj ipak u svemu pomaže, naučila ju je i kako da brine o bebi - rekao nam je izvor blizak novopečenoj mami.

Maloletna Aleksandra S. je po izlasku iz porodilišta najpre želela da prekine kontakt sa majkom. Izjavljivala je da ne želi ni da je vidi niti da priča sa njom i na kraju se odlučila da živi sa ocem, koji joj je obećao da će je izdržavati i pružiti joj sve što je potrebno za nju i ćerku. Pošto je Karađorđe nedavno priveden, nije mogao da ispuni dato obećanje i devojčica i njena beba su ostale bez finansijskog i emotivnog oslonca.

- Naravno da je tačno da sam ja jedina osoba koja izdržava ćerku i njenu bebu Magdalenu. Prvo, zato što je to moja dužnost kao majke, a drugo, zato što osim mene trenutno ne postoji druga osoba koja može da joj pomogne. Što se tiče hrane, pelena i osnovnih stvari, uvek će imati to sa moje strane, ali na luksuz, skupe krpe i bunde moraće da zaboravi - rekla je Ljuba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track