Romana Vajsu: Nisam privilegovana, bude me u pet sati da bi mi dali insulin!

Svađa

Romana Vajsu: Nisam privilegovana, bude me u pet sati da bi mi dali insulin!

Stars -
Tokom Igre istine na imanju u Lisoviću izbio je sukom između Romane i Vajsa. Naime, denser je prozvao pevačicu na konto toga što je ona navodno privilegovana, i da najduže spava

Sinoć su farmeri ponovo zaigrali Igru istine, a po običaju, nisu propustili da se međusobno čačkaju i prozivaju. Red je došao na Romanu i Vajsa.

Tokom Igre istine sinoć je na imanju u Lisoviću izbio sukom između Romane i Vajsa. Naime, denser je prozvao pevačicu na konto toga što je ona navodno privilegovana, i da najduže spava, a često spava i tokom popodneva.

Romanu su te reči pogodile, pa je rešila da objasni neke stvari. "Ja ustajem svako jutro jer budem probuđena zato što primam insulin, i to u pet sati ujutru! Šta je tvoj problem kada ja spavam? Ti spavaš do dva popodne! Kada ja to pa spavam popodne? Sara kada dobije prespava ceo dan! I Jelena Jovanović je juče prespavala ceo dan! Ti si spavao do dva popodne! Marijana spava popodne", krenula je da nabraja Romana, a Vajs je krenuo da je napada zbog toga što je bojkotovala Paklenu nedelju.

Onda je Vajs krenuo da udara i po Zadrugi. Pre neki dan optužio je Zadrugu da je montirala video snimke koji su im bili prikazivani tokom Pitanja gledalaca uživo, a sada je Zadrugu optužio za to što je Romana provilegovana! "Romana je do sada trebalo da bude kažnjena mnogi više puta, no što zaista jeste", žalio se denser.

"Ti bre imaš problem sam sa sobom! Dečko, rekla sam ti da nemam nikakvu privilegiju ovde! Ako ti misliš tako, to je onda tvoja paranoja, jel ti to jasno", oštra je bila Romana.

Inače, Romana Panić je, kako je više puta rekla, dijabetičar, i zbog toga mora da bude na insulinskoj terapiji. Kako je sinoć rekla, nju bude svako jutro u 5 sati kako bi joj dali dnevnu dozu insulina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track