BOLJA ZARADA: Miloš Bojanić ostavio direktorsku fotelju zbog pevanja
Foto: Nebojša Mandić

Bio direktor parkinga

BOLJA ZARADA: Miloš Bojanić ostavio direktorsku fotelju zbog pevanja

Stars -
Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav ka muzici prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svet muzike, rekao je pevač

Miloš Bojanić, koji je iz Bijeljine došao u Novi Sad, gde je vanredno završio saobraćajnu školu, a kasnije i saobraćajni fakultet, otkrio je da je više zarađivao pevajući pa je ostavio direktorsku fotelju.Bojanić se posle završetka studija zaposlio se u novosadskom preduzeću "Parking", gde je bio direktor. Ipak, muzička karijera donela mu je mnogo veći novac.

"Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav ka muzici prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svet muzike. Nije bilo u redu prema ostalim kolegama iz "Parkinga" da često odsustvujem sa posla zbog pevačkih angažmana", rekao je Bojanić u emisiji Glamur specijal.

Pevač je istakao da se u vremenu, kad je on počinjao sa muzikom društvo bilo uređeno, znala su se sva pravila i zakoni. Dodaje da je pevač tada mogao da zaradi dosta novca, pevalo se po halama. Danas, prema rečima Bojanića, velike zvezde nastupaju po diskotekama i honorar uzimaju od prodatih ulaznica, a on ne želi tako da radi, već prihvata samo ozbiljne pozive.

"Mnoge kolege su danas u teškoj materijanoj situaciji" rekao je Bojanić, koji se nije libio, da pred kamerama televizije Hepi, otvori vrata svog bogatog doma, koji je, kaže, sam gradio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track