PRESEO JOJ ZAGRLJAJ: Vesna napustila studio zbog Zorice

Popović iz spojio

PRESEO JOJ ZAGRLJAJ: Vesna napustila studio zbog Zorice

Stars -
Vesna i Zorica su izdržale ta tri minuta zagrljene, ali Zmijanac nije mogla da se smiri na pauzi. Kratko je razgovarala sa Popovićem, da bi potom pokupila svoje stvari i napustila snimanje pre kraja

Saša Popović je na snimanju novogodišnjeg Grand programa rekao da Vesni Zmijanac da se na sceni zagrli sa Zoricom Brunclik, Vesna je poslušala, ali je na prvoj pauzi napustila snimanje novogodišnje emisije "Granda".

Iako su pevačice, čiji sukob traje čak 28 godina, cele večeri bežale jedna od druge, na kraju su se ipak sastale, i to na sceni, pod režijom Saše Popovića. Zorica je pevala, a ostale kolege, među kojima je bila i Vesna, stajale su oko nje. U tom trenutku, Popović je Zmijančevoj dao instrukcije: "Priđi Zorici! Zagrlite se", što je ona poslušala, a Zorica je nastavila da peva sa osmehom, zagrlivši Vesnu.

Popović se našalio sa Vesninim bivšim a Zoričinim sadašnjim mužem, Kemišom: "Nemoj i tebe da pošaljem tamo".

Vesna i Zorica su izdržale ta tri minuta zagrljene, ali Zmijanac nije mogla da se smiri na pauzi. Kratko je razgovarala sa Popovićem, da bi potom pokupila svoje stvari i napustila snimanje pre kraja.

Saša Popović kaže da svađe nije bilo.

"Vesna je do poslednjeg bloka otpevala svoje četiri pesme, posle čega je bila slobodna da ide kući, baš kao i ostali koji nisu pevali u poslednjem bloku", rekao je Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track