BAHATO PONAŠANJE: Bojana godinama vozila bez dozvole
Foto: Zorana Jeftić

Rajićeva je prava opasnost na putu

BAHATO PONAŠANJE: Bojana godinama vozila bez dozvole

Stars -
Policajci preksinoć zaustavili manekenku i ustanovili da nema položeno, a s „mercedesa“ koji joj je novi dečko poklonio skinuli tablice jer nije registrovan

Čeka je visoka kazna.Dok je vozila beli „mercedes“, skupoceni poklon od novog dečka o kojem je Kurir juče pisao, Bojanu Rajić zaustavila je policija u centru Beograda i prilikom rutinskog legitimisanja zaključila da auto nije registrovan, a da ona čak i nema vozačku dozvolu! Skinuli su tablice s kola i isključili je iz saobraćaja. Dok je parkirala automobil, bivša supruga Vladimira Stojkovića je pokušavala na sve načine da šarmira saobraćajce, koji su bili neumoljivi.- Bila je sva mila i slatka prema njima. Objašnjavala im je da nije ni primetila da je registracija istekla, ali oni nisu obraćali pažnju. Ona nikad nije položila vožnju iako je svojevremeno bila na obuci. Ona zapravo godinama vozi bez dozvole. U jednom momentu ponudila je da ode do kuće da im donese na uviđaj, navodno, inostranu vozačku dozvolu, ali revnosne policajce ni to nije zanimalo - naglašava svedok događaja.Nakon što je shvatila da nema vajde da kumi i moli, Rajićeva je digla nos i uvređeno potpisala zapisnik o prekršaju. Činilo se da kipti od besa što su joj policajci na novom mezimcu bez pardona skinuli tablice. Ostavila je automobil na Čuburi, histerično je zaustavila taksi i otišla.Bojanin dečko će, po svemu sudeći, sada morati - kao što se otvorio da joj kupi auto - da se isprsi i za saobraćajne kazne, koje će dostići oko 150.000 dinara. Troškova će biti, ali kao što smo primetili - pare nisu problem. Posebno ne oženjenom gospodinu iz Bijelog Polja s kojim je u ljubavi. Od Rajićeve juče nismo dobili komentar na sve ovo.(K. M.)

Novi dečko joj poklonio polovna neregistrovana kola... Bojana morala auto da ostavi na Čuburi
Novi dečko joj poklonio polovna neregistrovana kola... Bojana morala auto da ostavi na Čuburi

StrašnoVOZI SINA, A NEMA POLOŽENOKako saznajemo, Bojana je u više navrata vozila i sina Lava iako nema položeno. Dečak preksinoć nije bio s njom u kolima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track