SNIMANJE BEZ POPOVIĆA: Saša nas i u bolovima gleda preko Skajpa
Foto: Damir Dervisagic

Ipak pratio Grandov program

SNIMANJE BEZ POPOVIĆA: Saša nas i u bolovima gleda preko Skajpa

Stars -
Suzana Jovanović kaže da se njen muž ne oseća dobro, ali da je pomoću tehnologije ipak pratio šta se dešava na velikoj sceni „Granda“
1 / 7 Foto: Damir Dervisagic

Pogled iz drugog ugla.Saša Popović preksinoć je prvi put propustio snimanje „Grandovog“ novogodišnjem programa, zbog preloma dva rebra. On se u nedelju okliznuo na stepenicama svoje kuće, pao je i teže se povredio, zbog čega mora da miruje. Iako je bio van studija, Popović je ipak pratio šta se dešava na velikoj sceni u Košutnjaku. On je sve vreme preko Skajpa gledao dešavanje i davao instrukcije svojim saradnicima.Njegova žena Suzana Jovanović je bila na snimanju.- Saša ima jake bolove i mora da leži. Prima injekcije „novalgetola“ ujutru i uveče. Sale je hiperaktivan i navikao je da radi, pogotovo kad su ovako velika dešavanja, i zbog toga teško podnosi sve ovo. Pevačima je drago što nas je posmatrao preko Skajpa, jednim delom osetili smo se kao da je s nama - rekla je pevačica i dodala da se jedva suzdržala da ne zaplače.- S kolegama sam pričala o tome kako nam fali njegova energija. Na momente sam uhvatila sebe kako napravim tužnu facu, pa se onda setim da ipak moram da budem radosna - iskrena je Suzana.

Zgrabio jeSEKU VELJKO ŠČEPAO ZA GUZUSeka Aleksić van scene je stalno bila s mužem Veljkom. U jednom momentu mu je sela u krilo, a on je to iskoristio da je snažno uhvati za zadnjicu. Da li joj je bilo neprijatno zbog velikog broja ljudi koji su ih gledali, tek Veljko je podigao ruku i obavio je oko sekinog struka.Proklete štikleMINA KOSIĆ DIZALA NOGEMina Kostić mučila je muku sa cipela na visoku štiklu. Zbog toga je pauze koristila da odmori noge, pa se izula. Nije samo bosonoga sedela, već je u jednom momentu nogu podigla uvis i smestila je na stolicu.Izgubila kilogrameTANJA SE STESALATanja Savić ponovo je ona stara! Na snimanju su prisutni mogli da primete da je skinula nekoliko kilograma i svoju liniju dovela do savršenstva. Kako nam je rekla, vodi računa o ishrani, a i mnogo radi, iako neki tvrde suprotno.KelnerSLOBA KONOBARISAOSloba Vasić glumio je konobara. Kako bi zabavio okolinu, pevač je ušao u bife i poslužio kolege, a potom im je naplatio uslugu i dobijeni bakšiš dao konobarici. On se šalio da ako mu je jednog dana presedne mikrofon, ne gine mu konobarisanje.OtkrivenOVO JE SIMONIDIN MUŽ SAŠASimonida Ačević konačno je pokazala svog muža Sašu. Iako ga je ona često pominjala u „Farma“ i pozdravljala ga, Saša nije želeo da se eksponira medijski. Na snimanju, koje su pratili iza kamera, razmenjivali su nežnosti, a ona ga je upoznala s ličnostima iz javnog života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track