DOČEK NOVE GODINE: Mina i Marinko pevaju Miloradu Dodiku na uvce

U Banjaluci dobili angažman koji se ne odbija

DOČEK NOVE GODINE: Mina i Marinko pevaju Miloradu Dodiku na uvce

Stars -
Rokvić i Kostićeva će za Novu godinu nastupiti na privatnoj žurki u restoranu koji drže prijatelji predsednika Srpske

Skup za elitu!Marinko Rokvić i Mina Kostić su za doček 2014. godine u Banjaluci. Ekskluzivci „Granda“ nastupiće na privatnoj zabavi u elitnom restoranu koji se nalazi na 14. spratu tržnog centra „Integra“.

- Žurka je za elitu. Restoran drže prijatelji Milorada Dodika, tako da se očekuje i dolazak predsednika. On je veliki Marinkov fan i neće mu biti problem da, posle protokolnih obaveza u najluđoj noći, navrati do kluba kako bi uživao u njegovim pesmama - otkriva izvor Kurira.Marinko Rokvić potvrđuje naša saznanja.

- Tačno je da ću pevati u Banjaluci. Bilo bi mi veoma drago da na nastup dođe i Dodik. Ne mogu reći da se nas dvojica družimo privatno, mada sam bio redovni gost na njegovim porodičnim veseljima, kad je udavao ćerku i kad je krstio unuče - kaže Marinko za Kurir.Dodik je još letos u intervjuu za naš list rekao da voli pesme najstarijeg člana familije Rokvić:- Obožavam kad mi Marinko otpeva „Skitnicu“ jer me svaki put iznova dirne. Slava ga nije pomela, a ni promenila. Nemam problem da javno kažem da slušam narodnjake. Volim da sam u njihovom društvu i da se s njima veselim. Volim i da zapevam u kafani.(Lj. R.)

Marinkov fan... Milorad Dodik
Marinkov fan... Milorad Dodik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track