SEVERINA: Moja majka misli da Milan nije ispao muškarac!

Povređena razvodom

SEVERINA: Moja majka misli da Milan nije ispao muškarac!

Stars -
Šta bi ti majko, da ti on sad dođe na vrata, pitala sam majku, a ona odgovorila: Rekla bih mu, volela sam te kao sina, a sad nisi ni čovek ni muško, otkrila je Severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković i dalje u svojim intervjuima pominje Milana Popovića s kojim se sudi oko starateljstva nad zajedničkim sinom, i to u nimalo lepom kontekstu.U intervjuu koji je Severina dala za magazin "Story", pevačica se dotakla i srpskog kralja bakra Milana Popovića, te otkrila šta njena mama misli o njemu.

"Onda sam je ja pitala, dok smo jedno veče sedele na terasi u Splitu: Šta bi ti majko, da ti on sad dođe na vrata?, na šta joj je ona odgovorila: Rekla bih mu, volela sam te kao sina, a sad nisi ni čovek ni muško", otkrila je Severina Vučković i dodala: "Ona je dalmatinska žena i ako me ne razumete o čemu pričam, poslušajte pesmu "Moja mater te traži", rekla je pevačica.

"Samo hoću da kažem da nikada nije bilo pitanje može li Milan da viđa našeg sina. Nakon raskida pretio je da će me uništiti, a u to je verovatno spadala i neistina kako mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk", rekla je Severina.

Inače, refren pesme "Moja mater te traži", na koju se Severina pozvala, glasi upravo ovako:"Moja mater te tražiZna di radiš i di se krećešMoja mater te tražiZna sva mista di ideš navečerMoja mater te tražiZna di živiš, al neš još dugoMoja mater te tražiNije uzela lijek, a okriće na jugo"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track